2018. január 14., vasárnap

ORBÁN VIKTOR "ZÉRÓ TOLERANCIÁJA"

VÁROSI KURÍR 
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: GUSZTOS ISTVÁN
2018.01.14.


Kell-e „kormánypárti” politikusoknak és sajtómunkásaiknak, szélsőjobbos értelmiségieknek, művészeknek, bárkinek is „mocskos zsidók!”-at üvöltenie ahhoz, hogy engedélyezett, mi több: tudatos, államilag szervezett antiszemita hangulatkeltésről, hecckampányról beszélhessünk ott, ahol maga a „miniszterelnök” vizeinkben úszkáló nagy testű ragadozóról pofázik „évértékelő beszédében”?

Ahol a megnevezett nagy testű ragadozó képével ragasztják tele az országot, s a hatalmasokfolyamatos bérencezéssel stb. arra buzdítanak, hogy képletesen vagy szó szerint is leköpjék „a magyar emberek” azt a képet..?

Süketelés – orrba-szájba

Ahol az elbitorolt közmédia és a közpénzből fenntartott hatalmas terrormédia orrba-szájba löki a süketet a nagy testű ragadozó még nagyobb zsebéről, amelyből ajvékolnak a brüsszeliták, az ügynökszervezetek és a teljes hazai ellenzék is? Ugyan miért kellene fennhangon, kórusban zsidózni, ha a „kormány” tagjai és kedvenc agitproposai a kedvenc televízióban, általában a kedvenc médiában mindenhol háttérhatalomról, globális főkonstruktőr-dekonstruktőrrőlzagyválhatnak, kedélyesen vihorászva..? Tudják, nem kell részletezniük: értik a dumát azok, akiknek szánják. És tudják: értik azok is, akiket – játszva a vérig sértettet, a fölháborodottat – folyamatosan indokolatlan antiszemitázással vádolnak: így teljes számukra a kéj.

Hát a hatalomnak kell-e hangosan cigányoznia ahhoz, hogy cigányellenes uszításról beszélhessünk ott, ahol az iskolai szegregációt, a közmunkás létet, általában az intézményesített diszkriminációt olyan miniszterelnöki elméncség egészíti ki, amely szerinthazánk etnikai adottságai miatt nem vezethető be a mindenkinek adandó alapjövedelem..?

„A magyar emberek” – legalábbis azok, akikre a Fidesz oly szívesen hivatkozik – pontosan értik, miféle ragadozóról „elmélkedik Kedves Vezetőjük; értik és értékelik (szomorú, de nem csupán a bűnszervezet tagjai, kliensei, hívei) azt a cigányozást is, amely tudtukra adja: olyan „kormányuk” van, amely a gyermekekért és nem a gyermekekből élő családokat támogatja.

Aljas szurkapiszkák

Hát kell-e ott utcán betyárkodni, kórusban buzizni, ahol vezető politikusok is hibbantnak tűnő, ám célzatos módon gendereznek, a maguk kereszténynek zagyvált családmodelljét aljas szurkapiszkák kíséretében ajánlgatják..?...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.