2018. január 3., szerda

ORBÁNT KÖRÜLVESZI AZ ELLENSÉG, SÜRGŐS SEGÍTSÉGRE SZORUL

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2018.01.02.


Orbán Viktor anyagi támogatást kért a Fidesz szavazóitól, hogy Magyarországot megvédje Soros Györgytől. Azt nem lehet tudni, hogy a pénz mire kell, mivel lehet Magyarországot megvédeni Soros Györgytől, de a levél drámai hangú, amilyet megfagyás előtti nyugdíjasok és éhező gyermekek szülei írnak. Illetve, ők nem írnak. Inkább megfagynak.

Pénzt kér az ember, akinek strómanja, egy cinikus semmirekellő felcsúti gázszerelő, egy év alatt 70 milliárd forinttal növelte a látható vagyonát állami megrendelésekből, amelyeket ő adott neki. Vajon mennyit adnak össze a kezet csókoló nénik és a savazós bácsik, a Fidesz törzsszavazói? Mészáros Lőrinc nem tud egy kis pénzt visszacsengetni? De nem erről van szó.

Orbán rendelkezik Magyarországon minden pénz fölött. Milliárdokat szór szét a kliensek, vazallusok és strómanok között. Ki tudja, a bukása után hány százmilliárd kerül elő. S ezek után eljátssza, hogy neki pénzre van szüksége, hogy megvédje Magyarországot, és képes arra, hogy saját híveit becsapva, az ország végveszélyét emlegetve, kicsikarjon tőlük egy kis pénzt, akiket egyébként ugyanúgy kifosztott, mint mindenki mást.

Mindez persze arra is jó, hogy ha akármennyit kilopnak, és a beteszik a kampányba, nem lehet ellenőrizni, honnan van, mert azt mondják, adomány. Hiszékenységgel és jóindulattal így még nem éltek vissza. Természetesen, Orbánnak nincs szüksége az emberek pénzére. Neki arra van szüksége, hogy az emberek féljenek. Ha már így kell összekoldulni a pénzt, akkor nagy a veszély. Félelemkeltésssel, rémhírterjesztéssel szerzi meg a szavazatokat az idei választásokra. De nemcsak arról van szó, hogy a mumussal ijesztget...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.