2018. január 21., vasárnap

TÓTH ZOLTÁN SZÉLLEL SZEMBEN

VÁROSI KURÍR - VOKS2018
Szerző: ADORJÁN GYÖRGY
2018.01.21.


Silány illiberális bagázs indul újabb négy esztendőre is. És ott vannak a percemberkék is, akik magabiztosak a szavazatok nagyságától és azt hiszik, hogy számukra most jött el a Kánaán. Velük ellentétben Tóth Zoltán tudja a helyes sorrendet, előbb ember, csak utána magyar!

Bolondok ezek mind egy szálig

Közöttük bújnak meg a nyilasok ivadékai, ötvenhatos lódenkabátos kalauzok leszármazottjai, zsidókat a Dunába, Gyurcsányt meg utána félnótás béközepes esze mentjei, Rábaparti cigányok, ba@@tok az anyátok magyar kultúrharcosai. Díszpéldányai a pitypangos Magyar Krónikának, ezt írjátok meg! Jobboldali populista unortodoxok által kitermelt, mélymagyar bayerista csökevények által békemenetté toborzott jöttmentek, mind, mind a felsoroltakkal együtt, most boldogok, mert anno Tóth Zoltán óraadását is kiherélték.
Ezek taccsra akarták tenni a filozófia európai Nagyasszonyát, Hellert, távol tartják a világhírű virtuóz billentyűst Schiffet, aki szerint idehaza “nagyon kevés a civil kurázsi, az emberek félnek attól, hogy felemeljék szavukat”. És elüldözték Kertész Ákost, aki vén fejjel úgy döntött elhagyja hazáját, de szerinte „..ezt a fájdalmas döntést nem a magyarság ellen hoztam, amellyel eszmélésem óta sorsközösséget vállaltam; erre a lépésre az ország alig megszületett demokráciáját elpusztítani akaró jelenlegi politikai hatalom kényszerített.” Folytathatnám a sort napestig. A pitiáner populizátorok Tóth Zoltán nemzetközi hírű választási szakértőt is kipécézték, és rúgták ki páros lábbal az ELTE-ről. Helyére Mráz Ágoston került. Mondvacsinált okokra hivatkoztak, költségvetési problémákra, meg effélékre, a világ minden kincséért se vállalták volna, hogy másként gondolkodása miatt váltak meg tőle. Bolondok ezek mind egy szálig...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.