2018. január 23., kedd

"ÜDV A VALÓSÁGBAN, BALOG ÚR" -SOKKOLÓ KÉPEKEN MUTATJA BE A MAGYAR EGÉSZSÉGÜGYET A MOMENTUM


168 ÓRA ONLINE
Szerző: KÖKÉNYESI GÁBOR
2018.01.22.


„A magyar egészségügy súlyos problémáktól szenved: hálapénz, embertelen körülmények, kritikus orvos-, nővér- és műszerhiány, miközben Balog Zoltán miniszter úr szerint az egészségügy tragikus állapotáról szóló hírek csak álhírek.

A régi politikai elit hajlamos a valódi problémákat félresöpörni, és helyette kamuintézkedésekkel húzni az időt. A Momentum ezért körbejárta az ország néhány egészségügyi intézményét, és egy fotókiállításon mutatjuk be a tapasztalatainkat az Emberi Erőforrások Minisztériuma előtt, hogy Balog Zoltán és minden döntéshozó kénytelen legyen szembenézni a valósággal.

Ha pedig meghoztuk a miniszter úr kedvét a munkához, ajánljuk neki a Momentum egészségügyi programját, amiből kaphat pár tippet, hogyan építhet egy modern, emberközpontú egészségügyet" – írta a Facebookon a Momentum.

Az Üdv a valóságban, Balog Úr! című kiállítás megnyitóján a párt elnökségi tagja, Cseh Katalin – aki orvosként testközelből tapasztalhatta a magyar egészségügy mélyrepülését – ekképp összegzett:

a rendszer mind a beteg, mind az egészségügyi dolgozók számára embertelen
...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.