2018. január 2., kedd

ÚJ ÉV, RÉGI KIADÁSOK

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
2018.01.01.


Hát itt az új év, és majdnem olyan, mint az utóbbi évtized valamennyi új éve volt, süllyedünk a szarba ütemesen - a tendencia állandó.
Itt aztán nincsenek cölöpök verve a mocsár fenekére, itt nehéz lenne azt a benyomást kelteni, hogy sétálunk a felszínen, itt már a szájunk széléig ér a szar, és lehet, azért is vagyunk képtelenek kinyitni a szánkat, mert egy óvatlan mozdulat, és könnyen meglehet, belefulladunk.
Széplelkeink természetesen még mindig azzal vannak elfoglalva, hogy ami már az orruk alatt bűzölög, az tulajdonképpen nem sárarany-e mert a szaga eredhet Sorostól, de Gyurcsánytól is.
Vajon diktatúrában élünk, vagy diktatúrának álcázott demokráciában? - ez itt a kérdés.
Ezen aztán majd idén is el lehet vitatkozgatni, miközben a szellemi SA-legény, az ötös számú tagkönyv tulajdonosa szart okád a felső végén is, minősíthetetlenül minősíti Nagy Bandó Andrást, aki megemlített nyilvánosan egy pletykát, melyet az egész ország ismer és mely Orbán Caesar vak komondorjáról szólt.
Ennek utána kétségtelen, hogy a Nemzeti Könyvmáglya tetején előkelő helyet fog elfoglalni a Nagy Bandó Összes, míg kritikusa, az Aranytollú Elmebeteg bevonul a Nemzeti Könyvtár sorozatba, mely tény viccesebb és abszurdabb, mint amit Nagy Bandó valaha is írni tudott,
A politika pragmatikus embereket követel, ellenzéki oldalon ez továbbra is hiánycikk...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.