2018. február 18., vasárnap

AZ ORBÁN-CSALÁD BUKOTT MEG SZERVEZETT BŰNÖZÉSBEN

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2018.02.18.


A magyar sajtóban nem kap kellő hangsúlyt az, hogy az Elios Zrt.-vel kapcsolatos OLAF-jelentés az Orbán-család szervezett bűnözői tevékenységét leplezte le. Igaz, a jelentésben nagy szerepet kapnak a hálózat tanácsadói, jogászai, de ők csupán végrehajtó emberek. A felállított rendszer és a kitalált módszer azonban Orbán nélkül nem működhetett volna, és a csalásból származó 13 milliárd forintnyi haszon az Orbán-családhoz került.

Ez azt jelenti, hogy az Orbán-család klasszikus maffiaként, szervezett bűnözői csoportként működik. Tiborcz István addig, amíg nem lett Orbán veje, csak a falopásig jutott, ennél nagyobb bűncselekményre nem adódott lehetősége. Miután azonban ráállt Orbán Ráhel és Orbán Viktor lábára, az Orbán-család egyik strómanjaként, szervezett módon rabolta ki az államot és a közvagyont az apósa segítségével, az általa felépített hálózatban.

Ez azt is jelenti, hogy Magyarország miniszterelnöke tolvaj bűnöző, aki a lánya, apja és a családja gazdagodását az államkassza és a közvagyon kirablásával biztosítja. Tiborcz és az Elios Zrt. lebukása az Orbán-család lebukása is egyben, mert Orbánnak minimum tudnia kellett erről, a szervezett csalásért, a lopásért miniszterelnökként is felel, minimum azért, mert elmulasztotta az ellenőrzést. De minden bizonnyal ez az ő tevőleges részvételével történt. Összeférhetetlen, hogy a miniszterelnök lányának képzetlen férje hatalmas állami megrendelésekhez jusson, szervezetten fosztogassa az uniós támogatásokat.

Az OLAF-jelentés után elmondható, hogy Magyarország miniszterelnöke egy “Keresztapa”, bűnöző család feje, aki nemcsak annak látszik, hanem az is. Miközben az OLAF-jelentés a jéghegy csúcsa, mert a magyar államot ez a maffia szervezett bűnözői csoportként uralja, irányítja és fostzogatja. Nem kívülről támadja, kívülről rohasztja a korrupcióval az államot, hanem elfoglalta az államot, és az egész ország működése a korrupcióra épül. A bűnözők megdöntötték az alkotmányos rendet, elfoglalták az államot és maffiaként működtetik saját hasznukra.

Mindezt jól bizonyítja, hogy a maffia tartja kezében a bűnüldözést is, Polt Péter a maffia és a szervezett bűnözői hálózat része, lefizetett tagja, akinek feladata, hogy eltussolja ezeket a bűncselekményeket. Bűnpártolást követ el, az ügyészséget a funkciójával ellentétes céllal működtetni, és a maffia érdekei szerint használja fel. Ezt bizonyítja, hogy ebben az ügyben sem történik semmi, nincsenek letartóztatások, ahogy a politikai ellenfeleknél ennél kisebb ügyekben, bizonyítékok nélkül is éveket töltenek börtönben. Polt elsimítja majd az ügyet...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.