2018. február 5., hétfő

ÍGY CSÁBÍTANAK A BANKOK

AZ ÉN PÉNZEM BLOG
Szerző: Az Én Pénzem
2018.02.05.


Ajándékba 20 ezer forint, díjmentes szolgáltatások – ilyen fogásokkal igyekeznek új bankszámlás ügyfeleket szerezni a bankok. Kicsit részletesebben áttekintve azonban ezek a „csábítások” nem is feltétlenül annyira vonzók. Sok kedvezmény csak akciósan és visszavonásig (ami bármikor bekövetkezhet) érvényes.

Súlyos tízezrekbe is kerülhet, ha valaki nem figyel azokra a feltételekre, amelyeket a kedvezőbb díjakért cserébe előírnak a bankok (korábban táblázatban mutattunk be néhány költséget és előírást). Úgy tűnik, az idén még a korábbinál is jobban résen kell lenniük azoknak, akik szeretnék banki kiadásaikat alacsony szinten tartani. Mindenkinek ajánljuk, hogy semmiképpen se csak a hangzatos hirdetéseknek, a banki ügyintézők kalkulációinak higgyen! Akkor sem, ha elsőre nagyon jól hangzik. (Arról, hogy miként verhetnek át a bankszámlával, itt írtunk.)

Az Unicredit Tripla számlacsomagjával igyekszik új ügyfeleket magához csábítani. Hirdetésük szerint számos szolgáltatás díjmentesen vehető igénybe. Az első 12 hónapban a havi zárlati díjat is elengedik, amennyiben legalább 150 ezer forint átutalás érkezik a számlára. Elsőre valóban kedvezőnek tűnik a Tripla, de azért nem árt tudatában lenni annak, hogy szinte az összes kedvezmény akciósan visszavonásig (ami bármikor bekövetkezhet) érvényes. A csomag havi díja egyébkén 5 ezer forint, ami csekélynek egyáltalán nem mondható...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.