2018. február 16., péntek

ISTEN HELYETT A FIDESZ A LEGNAGYOBB ÁLDÁS AZ EMIH HÁZA TÁJÁN

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: AN
2018.02.15.


A Magyar Narancs feltérképezte Köves Slomóék birodalmát és érdekes dolgokra bukkantak. Köves Slomó eléggé NER-kompatibilis, nem volt ez eddig sem titok. Az viszont, hogy rajta keresztül az EMIH irdatlan mennyiségű közpénzhez jutott érdemtelenül, sajnos, megnöveli annak esélyét, hogy az antiszemiták azt gondolják, hogy mindez azért történik, mert Köves Slomó zsidó.

Arról már többször írtunk itt és itt is, miképpen dörgölőzik a Köves Slomó-féle birodalom a jelenlegi Fidesz-KDNP hatalomhoz. A Magyar Narancs újabb tényekkel rukkolt elő arról, hogy megdöbbentő mennyiségű és nem véletlenül záporozó közpénzeső gazdagítja Köves Slomó és az EMIH háza táját. Ezzel nem is lenne gond, ha nem ismernénk az EMIH-et érintő ügyletek némelyikének politikai hátterét. Gyomorforgató Kövest a “nemzet zsidója”, egyben Orbán csicskájaként látni.

Miközben egyértelmű, hogy Orbánnak nyilván nem volt kedve a másik nagy magyar zsidó szervezettel, a MAZSIHISZ-el bajlódni, mert a neológok mindig is közelebb álltak a liberális szocialistákhoz. Így kapóra jött a Fidesznek az EMIH szervezete, élén Köves Slomóval, akinek megkérdőjelezhetetlenné vált mára a Fidesz-KDNP irányú elkötelezettsége, hiszen a kölcsönös érdekek mentén egészen vállalhatatlan kampányokban is támogatja a FIDESZ-KDNP-t...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.