2018. február 13., kedd

LEGYEN VILÁGOSSÁG!

HUPPA BLOG
Szerző: Huppa
2018.02.13.


Körbenéztünk a világhálón, milyen cikkek jelentek meg a közvilágítással kapcsolatban. Párat megmutatunk.

Tök sötét lett Zalaegerszeg egyes részein

Az új technológiát mindenféle próba nélkül rendelte meg a város az akkor még a miniszterelnök veje, Tiborcz István érdekeltségében lévő Elios Innovatív Zrt.-től. 1 milliárd forintot költöttek EU-s pénzből, de aztán újabb pénzek kellettek, hogy a lakossági panaszok miatt javítsanak a helyzeten.

Nálunk kajakra nem lehet látni

A polgármester elmagyarázza, miért nem gond, ami valójában gond. Sötétségbe borult a város egy része, amióta új a közvilágítás.

Reflektor kell kapcsolniuk az autósoknak sötétedés után Gyálon

Gyálon vannak olyan járdaszakaszok, ahol este szinte semmit nem látni, ezt állapította meg az a fénymérés, amit helyi civilek rendeltek meg. A Pest megyei településen két éve cserélték a közvilágítást, 260 millió forintból.

Pislákoló közvilágítás a vidéki Magyarországon

Számos helyen balul sült el a közvilágítás-fejlesztési program, több városban a korábban a miniszterelnök vejének érdekeltségébe is tartozó cég munkájára is panaszkodnak.

Sötétséget” hoztak Tiborczék egymilliárdért Kecskemétre

A helyiek szerint a 2014 nyarán átadott fejlesztést követően veszélyesebb lett gyalog és kerékpárral közlekedni Kecskemét egyik forgalmas átkelőhelyén. A korszerűsített közvilágítás fényét hiányolják.

A “nemzet veje” sötétségbe borította Hatvant?


A Nemzet vejének 2505 db Led lámpával sikerült sötétségbe borítania a várost hiszen az Elios Zrt. nyerte el a kivitelezési munkálatokra kiírt pályázatot, természetesen ebben közreműködött a már korábban kiválasztott audit cég Sistrade Kft. is.

Sej, Abonyban…

Abonyban is energiatakarékos lett a közvilágítás. Ezzel meglehetősen sötét helyzetet teremtettek.

Nézd meg a saját szemeddel, miért ütik el sorban a gyalogosokat Dunaújvárosban sötétedés után!

Azt már hónapok óta tudni, hogy a városban elszúrták az új közvilágítást, de annyira, hogy a sötétedés után a lakosok konkrét veszélyben vannak.

Tiborczék LED-lámpáit nem szeretik az óbudai lakótelepen

Nagyon nem tetszik a III. kerületi, Pók utcai lakótelepen élőknek az új közvilágítás. Pedig kimondva ez a kísérleti terepe a fővárosban a megszokott, sárgás fényű lámpák lecserélésének az energiatakarékosabb, fehér fényű LED-esekre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.