2018. február 22., csütörtök

MIGRÁNSOK NYERTEK OLIMPIAI ARANYAT MAGYARORSZÁGNAK

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: BARTUS LÁSZLÓ
2018.02.22.


Nem szeretnénk csökkenteni Knoch Viktor és Burján Csaba érdemeit, de Magyarországnak a Liu-fivérek, Liu Shaolin és Liu Shaoang nyertek aranyérmet a phjongcshangi téli olimpián. A Liu-fivérek orbáni értelemben nem magyarok, nem nemzetiek és nem keresztények, nem a megőrzendő “magyar kultúra” részei, hanem migránsok, kínaiak.

Igaz, hogy Budapesten születtek, de ez csak rámutat a veszélyre, hogy a migráns elveszi a magyar nőt, migráns gyereket csinál, és keveredik idegenekkel szép fajunk. A NER ezektől védi Magyarországot és a “keresztény Európát”, amely nem kér ebből a nagy védelemből, mert attól tartja kereszténynek magát, hogy nem fasiszta, mint Orbán Viktor, aki viszont a fasizmust nevezi kereszténységnek.

Mit kezdjünk most ezzel a két kínai migráns gyerekkel, akik Magyarország első téli olimpiai aranyérmét szerezték? Kell-e nekünk olimpiai arany ezen az áron? Liu Shaolin, ez magyar név? Hiába teszi oda a ravasz migráns a “Sándor” nevet is, Németh Szilárdot nem téveszti meg. Ő még ilyen magyar nevet nem hallott, ezek vagy a kerítés alatt jöttek be, vagy még a “nemzeti kormány” előtt, a liberális libsik engedték be őket fertőzni a magyar kultúrát és a magyar népet, elvenni a magyar nőket a magyar férfiaktól.

Azért az mégsem járja, hogy Soros ideküldi a bogárevő korcsolyázó migránsait, hogy a kiváló magyar gyorskorcsolya-sportot lenyúlja, tönkretegye, internacionalizálja, szégyent hozzon ránk, hogy migránsokkal nyerünk olimpiát. Ez a Soros-terv aljas része, hogy ezzel elaltassa a magyarok éberségét. Ha volt két pécsi gyerek ebben a gyorsváltóban, akkor nem igaz, hogy nem volt még másik két pécsi gyerek, aki be tudott volna siklani. Minek ehhez két kínai migráns? Tudunk ennek az olimpiai aranynak örülni?

Most hogyan oldjuk meg, hogy Orbán miniszterelnök gratuláljon a gyorsváltónak, hogyan szorítsa meg két idegenszívű migráns kezét, akiken magyar címeres ruha van? Mondjuk, attól nem kell tartani, hogy Orbán kitartott ellenzéke majd észbe kap, és plakátokra teszi Liu Shaolint és az olimpiai győztes magyar gyorskorcsolya váltót, mert annyi eszük sincs, mint Németh Szilárdnak, pedig az már a mínusz tartományban mozog. Nem szórják ők ilyesmire az Orbántól kapott Júdás-pénzüket.

Ha nem szavazol a Fideszre, a migránsok még több olimpiai aranyat nyernek. Elnyerik a magyarok elől az olimpiai aranyérmeket. A másik, ami feltűnő, hogy ezek képesek még a magyar sortstragédiákat is elfeledtetni. Állandóan nevetnek és mosolyognak. Nem láttak még magyar embert, hogy az nem mosolyog, hanem mogorva? Nem olvasták az 1944-es Kossuth téren a giccses hamisítvány másolatokon a magyar hitvallást, Petőfi versét, hogy “A Kárpátoktul le az Al-Dunáig, Egy bősz üvöltés, egy vad zivatar! Szétszórt hajával, véres homlokával, Áll a viharban maga a magyar”?...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.