2018. március 23., péntek

A BETON ZRT. PARKOT ÉPÍTETT! - MAGÁNTELKEN..., KÖZPÉNZBŐL..., MEG AKÁRKI ÁLTAL OKOZOTT KÁR HELYREÁLLÍTÁSÁRA????

VÁROSLIGET BARÁTAI BLOG
Szerző: GARAY KLÁRA
2018.03.21.


Tudom, hogy azt hiszitek, már nincs olyan alávaló csalás, amit a Beton Zrt nem követett el. De mindig, mindent lehet még jobban csinálni! A Pofátlan, Alávaló, Csalást és Hazugságot is! Nagyban. Úgy érdemes! A sztori:

Betonék Tervezési szerződést kötnek a kertészeti céggel a park-rekonstrukcióra. (A Cég nevét nem írom, ki, mert mi a fenét csinálhatnának?!)

A tervezés 2 hónap alatt 44 millióval drágább lett. Tavasz van, gondoltam, hogy hő hatására kitágulnak az árak. De olvasom tovább, hogy hol tervezik azt a "kertet"!

Hát, mit ad Isten...a Liget projekt keretén belül, de az immáron magántulajdonban lévő Műcsarnok telkén! Az MMA tulajdonába privatizált Műcsarnok telkén, amit 2013-ban telekkönyvileg átadtak az MMA-Nak?! Infarktus túlélve...mert már nagyon edzett a korrupcióméter az agyamban.....olvasok tovább.

Ebben a szerződésben már nem csak a magántulajdonban lévő Műcsarnok telkét parkosítják közpénzen, hanem hozzácsapták a megmaradt Városliget területén lévő, a vizes Vb által végletesen leamortizált Washington sétányt is. Ahol pedig rövidesen közműfektetést és a zene házának építését tervezik megkezdeni...

De enélkül is teljesen abszurd...hogy vizes Vb utáni parkrendezést is a Liget projekt költségvetéséből valósítják meg! Egy olyan szerződés keretében, amelyben az MMA magántelkét parkosítják!

Az átláthatóság és a korrekt, tiszta elszámolás, minden építkezésre és funkcióra elkülönített tételes könyvelést ír elő!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Senkinek nem szúrnak szemet ezek az égbe kiáltó törvénysértések, átlátszó lopások??

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.