2018. március 14., szerda

A "CSENGERI HÁZTARTÁSBELI" FIA SZERINT KÓSA LAJOS ÉRDEKLŐDÖTT NÁLA A 4 MILLIÁRD EURÓS ÖRÖKSÉGRŐL

HVG ONLINE - ITTHON 
Szerző: JOÓ HAJNALKA
2018.03.14.


Elértük a csengeri állítólagos örökösnő fiát, aki a Magyar Nemzet keddi cikkében tálalt ügyben megbízhatta Kósa Lajost a 4,35 milliárd eurós vagyon kezelésével. Szabó Gábor azt állítja, anyja ügyvédjétől Kósa vele rokoni kapcsolatban álló barátjához szivárgott ki az információ a mesés örökségről, a volt debreceni polgármester ezek után maga kereste meg őket.

A képtelen történetek kortárs hazai nagymestere, Pintér Béla is sárgulhat az irigységtől, amiért nem ő találta ki azt a sztorit, ami a Magyar Nemzet keddi cikkéből kerekedett. A hvg.hu is a nyomába eredt annak a Kósa Lajos által először „német hölgyként”, pár órával később „csengeri háztartásbeliként” emlegetett nőnek, aki állítólag 4,3 milliárd eurós örökölt vagyont szeretett volna bízni a volt debreceni polgármesterre.

A politikus titokzatos megbízójáról kedd délutánra azt is megtudtuk, hogy Szabó Gáborné Matkó Máriának hívják. A nőről a pestisracok.hu kedden megjelent cikke egyenesen azt állítja, hogy nem ismeretlen a hatóságok előtt, a lap meg nem nevezett forrásra hivatkozva állítja, a Magyar Fejlesztési Bankot százmillió forint körüli kárt okozott, a 168ora.hu pedig Kósa Lajosra hivatkozva azt írta róla, hogy a csengeri önkormányzattól, az ottani egyházakon át sok helyi magánszemélytől is kért kölcsön - éppen a nagy, de még meg nem érkezett örökségre hivatkozva -, ám azokat sosem adta vissza...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése