2018. március 2., péntek

CZEGLÉDY: A FIDESZESEK HELYÉBEN ANNAK SZURKOLNÉK, HOGY MEGSZÖKJEK

SZTÁRKLIKK
Szerző: Jász
2018.03.02.


Miután hivatalosan is képviselőjelöltté vált, mentelmi jogánál fogva szabadon engedték a tavaly június óta előzetesben tartott Czeglédy Csabát. A volt szocialista politikus a szegedi börtönből egyenesen a Hír TV fővárosi stúdiójába ment, ahol Kálmán Olga műsorában félelmetes részleteket árult el az ellene folytatott eljárásról.

A fideszesek nagyon féltek attól, hogy ki fogok kerülni (....)Több dologgal foglalkoztam a háttérben. Többek között kormánypárti politikusokat érintő bankszámla mozgásokkal" - mondta Czeglédy. Hozzátette: vannak olyan dokumentumok a birtokában, amelyek kormánypárti politikusokról tartalmaznak terhelő adatokat. Kiemelte: a nyomozó hatóság megtette azt a szívességet, hogy ezeket az iratokat nem foglalták le a nyomozás során. Megpróbáltak sok mindent elvinni, de ami nem konkrétan a büntetőeljáráshoz kapcsolódik, azt nem tudták lefoglalni.

„Dehogy akarok lelépni, nekem ez a hazám” – reagált azokra a kormánypárti vádakra, mi szerint a mentelmi jogával visszaélve meg akarna szökni Magyarországról. „Engem minden ehhez az országhoz köt. A családom, a barátaim, a választóim, a tudásom”– mondta...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.