2018. március 17., szombat

HIVATALOSAN IS SZÉTLOPJÁK AZ UNIÓS FORRÁSOKAT

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: TAMÁS RÓBERT
2018.03.17.


Most olyat csinálunk, amilyet mi itt a Szalonnán nem szoktunk. Most sem azért, mert lusták vagyunk dolgozni, hanem mert ez a cikk nagyon fontos. Így talán több emberhez jut el. A Népszava birtokába került dokumentumok szerint:

Az uniós szakbizottság jelentése szerint el kell indítani Magyarország ellen a 7-es cikkely szerinti eljárást, és ha nem csatlakozunk az európai ügyészséghez, fel kell függeszteni az EU-pénzek folyósítását.

Ezt most nem örömömben írom pirossal. Senki nem boldog, ha az országát korruptnak látja az Unió is, mégpedig annyira, hogy amennyiben Magyarország (és Lengyelország, ugyanis ketten ücsörgünk a szégyenpadon) nem hajlandó együttműködni a korrupció feltárásában, akkor szívás van. Függetlenül a 7-es cikkelytől.

Tehát hivatalosan is szétlopják az uniós forrásokat, nem az ország fejlődésére, hanem a klientúra gazdagodására folyik el a rengeteg pénz.

Bár ez a propagandát nem fogja érdekelni és ezerrel óbégatják majd, hogy Soros és a hazaárulók intézték el, megtámadva így hazánkat, ez hazugság. A Fidesz pártcsaládjának tagja nyújtotta be a javaslatot.

ITT TALÁLHATÓ az erről szóló cikk, érdemes figyelmesen elolvasni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.