2018. március 3., szombat

ITT A VÉGE, MOST VOLT ELÉG!

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: LÁZÁR GERGŐ
2018.03.03.


Ma reggel a demokrácia teljes megszűnésére ébredhettünk. Polt Péter bebizonyította azt, amit már eddig is sokan tudtunk. Az igazságszolgáltatás a hatalom kezében van, melyet úgy használ a kormány, mint saját erőszakszervezetet. A függetlenségnek még csak a látszatát sem próbálják már elhitetni, végleg lehullott a lepel. Czeglédy Csaba nem sokkal előzetesből szabadulását követően ismét a szegedi börtön rácsai mögé került. Oda került, mert a kormány retteg tőle. Úgy érzik, a birtokában lévő bizonyítékok eltiporhatják a kormánypártot, annak minden tolvaj, hazug, mocskos tagjával együtt. A mai nappal Erdogan Törökországa és Putyin Oroszországa még közelebb került hozzánk.

A Fidesz retteg és hibát hibára halmoz. Már nem bújik látszatmegoldások és hazugságok mögé. Nyíltan közli velünk “ellenem nincs esélyetek”. Koholt vádakkal, mindenféle bizonyíték nélkül küldi újra börtönbe azt a politikust, aki a jelek szerint leginkább árthat nekik. Polt Péter, aki bűnözőket és tolvajokat szolgál ki azzal, hogy ügyeiket még csak ki sem vizsgálja érdemben, volt az, aki rekord gyorsasággal küldte vissza Czeglédyt a börtönbe.

Polt Péter retteg. Retteg attól, hogy felelnie kell azért az árulásért, amelyet népe ellen elkövetett. Azért, hogy bűnözőknek asszisztált ahhoz, hogy szétrabolhassák az országot. Bele sem gondoltak abba, hogy mi lehet annak a következménye, ha egy olyan ellenzéki politikust zárnak újra börtönbe, akinek köztudottan terhelő bizonyítékai vannak a kormánypárttal szemben? Ki az, aki van olyan hülye, hogy ne lássa mi is folyik itt? Mégis mit gondoltok, kit néztek ti itt hülyének?

Napok alatt olyan mértékben csökkent a Fidesz támogatottsága, mint szinte soha korábban. Kezdve az Elios üggyel, Márki-Zay Péter elsöprő győzelmével a Fidesz jelöltjével szemben Hódmezővásárhelyen, Orbán Viktor Miskolci kijelentésén át, egészen Czeglédy Csabáig. Innen már nincs és nem is lehet visszaút. Itt már nem azon kell lamentálni, hogy a Fidesz újra kétharmaddal nyer-e, vagy sem. Itt már azon kell gondolkodni, hogy ki hány évet fog kapni. Mennyi bűncselekményt sikerül rájuk bizonyítani.

A kormány egy olyan verembe esett, ahonnan már nincs kiút. Azzal, hogy a semennyire sem független Polt Péter pár óra leforgása alatt újra börtönbe zárja a beszélni kívánó Czeglédy Csabát, csak elismerte, hogy lebuktak. Elismerte, hogy amit Czeglédy tud, az a végét jelentheti az Orbán-kormány 8 éves rablásának. Ők is tudják, mi is tudjuk. Amennyiben azok az információk még időben átkerültek olyan személyekhez, akik megbízhatóak, akkor Polt Péter és maga Orbán Viktor is toporzékolhat ahogy akar, már nem lesz menekvés...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.