2018. március 25., vasárnap

ORBÁN ÉS A NÉMETEK

ÖRÜLÜNK, VINCENT? BLOG
Szerző: jotunder
2018.03.24. 


...A németek többsége annak látja Orbánt ami, és ezt ki is mondja. Ez azonban Orbán számára nem releváns, hiszen pontosan tudja, hogy annyira azért nem centrális probléma ő Németországban, hogy a német közvélemény vagy a német sajtó bármire is kényszerítse a politikai vezetést a német befektetők ellenében. 

Orbán minden egyes pillanatban tudja, hogy hányadán áll a németekkel, figyeli őket, számolgat, és valószínűleg van érzéke ezekhez a számolgatásokhoz. Ezt az embert nem lesz könnyű leszedni a tábláról. Ő egy gátlástalan gazember, egy utolsó bűnöző, de egy professzionálisan gátlástalan gazember és egy professzionálisan utolsó bűnöző.

Én természetesen a kedves (már amikor) amatőröket támogatom vele szemben, akik nulla forrásból, egy propagandagépezetté alakított közmédiával szemben, egy FIDESZ-re szabott választási rendszerben próbálnak úgy tenni, mintha. És én is úgy fogok tenni mintha, leadok egy szavazatot a gátlástalan gazember ellen, aki szerintem sokkal nagyobb fölénnyel fogja ezt a választást megnyerni, mint amire ma általában számítani illik. Nem érdekelnek a német befektetői érdekek, nem vagyok német befektető, de nem tudok eltekinteni attól, hogy mennyire fontosak ezek az emberek, mennyit érhet a szavuk.

P.S Tudom, hogy egyszer vége lesz. És valószínűleg igen csúnya vége.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.