2018. március 8., csütörtök

ORBÁN ÖSSZE-VISSZA HAZUDOZIK, CSAK HOGY MEGTARTHASSA HATALMÁT

B1 BLOGCSALÁD
Szerző: ashwood
2018.03.08.


Kapkodó, önmagának és a valóságnak ellentmondó nyilatkozatok nap-nap után? – igen, ilyen Orbán idei választási kampánya. Egyszer elátkozza a szocikat, de másnapra elfelejti. Úgy tűnik, bármire képes már, csak megtarthassa a hatalmát.

Először csak egy kis bemelegítés, hogyan is kell Fidesz-módra, vagyis a létező legotrombábban hazudni. Szita Károly, a Megyei Jogú Városok Szövetségének elnöke, amúgy Kaposvár polgármestere decemberben a következőt találta mondani a közmédiának: "Februárban bevándorlásszervező irodákat nyitnának az országban Soros Györgyhöz köthető szervezetek, és márciusban már el is kezdenék az akciókat, amelyekre egyébként több százezer dollárt költene az üzletember." Immár a március is elkezdődött, "bevándorlásszervező irodák" sehol, "akciókból" pedig épp annyi van, mint az állítólagos forró őszön volt.

Azt persze ne várjuk, hogy Szita majd feláll, mint egy rendes ember, és azt mondja: elnézést, tévedtem. Esetleg azt: a pártközpont utasított, hogy baromságokat beszéljek, pedig amikor a Rogán-Habony páros papírra vetette ezt nekem, már akkor tudtuk, hogy hazugság. Nem, nem, ezt ne várjuk. Ember ő a javából, csak hát a rendesség és a hataloméhség nem jár kéz a kézben.

Orbán, mint az állampárt első számú vezetője, igyekszik jó példát mutatni Szitához hasonló beosztottainak...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.