2018. március 15., csütörtök

ORBÁN VIKTOR ÜNNEPI GYŰLÖLETBESZÉDE

KOLOZSVÁRI SZALONNA - DÜHÖNGŐ
Szerző: Swan Edgar
2018.03.15.


...a Fidesz a nemzeti ünnepet pártrendezvénnyé silányította. A központi ünnepség éppen olyan lett, amilyen a kormány. Harsány, hazug, gagyi, magyarkodó, hatásvadász. Hálisten legalább a székely himnuszt nem énekelték el.

Na végre! Megjött a mester! Édesjóistenem! Libafos zöld nyakkendőben van. Az agyam már lezsibbadt, most a retinám is kiégett.

Köszönti a békemenetet és a lengyeleket. Percek óta a békemenetről pampog. Kicsit kásás a hangja. Még nem tűnt fel neki, hogy országos ünnepségen van, nem a házi békemenete magán-ünnepségén.

Na, meg is érkeztünk. Már a választásról van szó. MI KÖZE EHHEZ A NEMZETI ÜNNEPNEK? TE F…?

Ő a forradalmárok örökösei. Ezért egyenesen, megalkuvás és szemérmeskedés nélkül vagy a Fideszre szavaz mindenki, vagy pedig mindmeghalunk. Petőfi is megmondta. A legnagyobb csata előttük van. A helyzet úgy áll, HOGY EL AKARJÁK VENNI AZ ORSZÁGUNKAT! – mondja a zöld nyakkendős.

Ez hülye. Bocsánat.

A helyzet úgy áll, hogy felemésztenek mindenkit a migráncsok. A választás arról szól, hogy Orbán megvéd minket. Ha nem ő lophat tovább, jönnek a migráncsok. Magyarország csak akkor lesz, ha Orbán uralkodhat tovább. Sőt, a világmindenség is csak úgy élheti túl, ha rá szavaz mindenki.

Most kihirdette, hogy ő a demokratikus, mindenki más meg antidemokratikus.

Most az eredményeiről habog. MI KÖZE EHHEZ A NEMZETI ÜNNEPNEK?

Tragikus ez a beteg figura. Súlyosan veszélyes. Láttam már ilyen uszító retorikát, ilyen hazug nemzetieskedést. Tévében. Archív felvételeken. Soha nem akartam élőben látni, most mégis sikerült.

Már Soros György ellen harcol a súlyos állapotban lévő beteg. MI KÖZE EHHEZ A NEMZETI ÜNNEPNEK?

A választásokról habog. A választáson ő indul és Soros György. Kész, több opció nincs. MI KÖZE EHHEZ A NEMZETI ÜNNEPNEK?

Európa elpusztul. Lerohanják a hordák. Végünk. Kivéve, ha rá szavazunk három hét múlva.

Brüsszel ellen ugat. Az ellen a Brüsszel ellen, amelyik teletömte az ő és pereputtya zsebét. Szánalmas. Szörnyű. Beteg. Életveszélyes.

Ez az ember elpusztít mindent maga körül. Ha meg nem állítjuk, valóban végünk van. Soha nem volt ennyire világos, mint most. Ha nem akarunk végleg elsüllyedni a mocsokban, a kakastollas, sírvavigadós, hazug, geci melldöngetésben, akkor meg kell állítani.

Itt fröcsög ez a hazug, választási kampányt tart. És fenyegetőzik. A választás után elégtételt fog venni az ellenzéken.

Orbán Viktor meggyalázza a nemzeti ünnepet. Nem érdekli, hogy ez egy nemzetről szól. Ez csak róla szól, az ő hatalmáról szól.

Ez az ember életveszélyes. Pusztító. Nem egyszerűen egy demagóg geci, hanem annál sokkal veszélyesebb. Ez az ország nem éli túl, ha ezen a beteg lelkű kocafocistán múlik. Nem marad más, mint egy élhetetlen birkaól, egy végletesen kifosztott, lepusztított, sötétségbe borított senki földje.

Hányingerem van. Ezt nem a beteg kukorékolja. Én mondom. Talán soha ennyire nem volt egyértelmű és világos, hogy a tűzzel játszunk, ha nem csavarjuk ki a hatalmat ennek a lelkileg sérült embernek a kezéből.

Róla szól. Minden. Úgy hiszi, biztos benne, hogy róla szól az ország, érte van minden, érte élünk és dolgozunk. Hogy őt szolgáljuk. Az övé minden. Mi, a gyermekeink, az ünnepeink. Minden. Ő most választást akar nyerni. Nem akar bukni, nem akar börtönbe menni. Uralkodni akar. Minden áron. Bármi áron. Az ország, a jövőnk, az életünk árán is.

Súlyos, nagyon súlyos a helyzet.

Szörnyű.

Egy halálosan rettegő beteg ember rikácsolását láthattuk, aki harcba küldte a híveit. A győzelemért. Ellenünk küldte harcba őket. Így.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.