2018. március 11., vasárnap

TIBORCZTÓL ORBÁNIG - A NER LEGNAGYOBB MENEKÜLÉSEI

HVG ONLINE - ITTHON
Szerző: KAUFMANN BALÁZS
2018.03.09.


Orbán Viktor veje pánikba esve menekült csütörtökön kollégánk elől, az ijedtségen túl azonban legalább attól nem kell tartania, hogy a NER-bulikon rajta nevetnek majd. Ebben a körben ugyanis az ilyen reakció nem szokatlan. Összeszedtük az elmúlt évek menekülő-válságának ikonikus pillanatait. Szavazzon, ön szerint melyik volt a legütősebb.
Kezdjük a legfrissebbel. Tiborcz István, Orbán Viktor veje, az ELIOS Zrt. volt tulajdonosa nemcsak nem válaszolt kollégánk kérdésére, de fejvesztve kapkodott, majdnem saját kezére is rácsapta autója ajtaját. Szóval, menekült, mintha ördögöt látott volna.

De nincs ő ezzel egyedül a NER csodálatos világában. Összeszedtük, kiktől láthatott már ilyet produkciót az elmúlt években. Ha megnézte, szavazzon az önnek legkedvesebb menekültről.

Rogán-kabaré

Tavaly májusban a soros (haha) bevándorlós nemzeti konzultáció fideszes fórumainak közepén jártunk, nem nagyon sokkal Rogán Antal helikopteres ügye után, amikor az Index próbálta elkapni az amúgy a sajtóért is felelős, az újságíróknak azonban már jó ideje láthatatlan minisztert. Az alábbi részleten látható jelenet, ahogy a fórum után távozó miniszter autója az épület különböző bejáratai között cikázik, többször is megismétlődött a videóban. A kabarészerű jelenetsor zsenialitását az sem csorbítja, hogy végül sikerült mikrofonvégre kapni a minisztert...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.