2018. március 17., szombat

ZÁR ALÁ VETTÉK TIBORCZ KESZTHELYI VAGYONÁT

SZTÁRKLIKK BLOG
Szerző: Sztárklikk / MTI
2018.03.17.


Bősz Anett, Bárány Balázs és Gőgös Zoltán egy sárga szalaggal tekerte körbe az Orbán családjának érdekeltségébe tartozó Helikon Hotel bejáratát.

A Liberálisok és a MSZP szerint a Magyarországra váró büntetést Tiborcz István törvénytelen vagyonából kell majd megtéríteni, ezért április 8-a után le kell foglalni azokat az ingatlanokat, amelyeket a kormányfő veje politikai kapcsolatainak és korrupt beruházásainak köszönhetően kaparinthatott meg az elmúlt ciklusban.

Az ellenzéki politikusok szerint Tiborcz István kétszeresen is meg akarja károsítani a magyar embereket. Túlárazott és silány minőségű közvilágítással árasztja el az országot, majd az emiatt kiszabott, várhatóan 13 milliárd forintos büntetést is az adófizetőkkel fizettetné meg.

Tiborcz István botrányos lámpáiból Keszthelynek is jutott, ezután vette meg a kormányfő veje előbb a jachtkikötőt, majd két évvel később a Hotel Helikont és a Hullám szállót. A három ingatlan együttes értékéből a várható uniós büntetés jelentős hányadát törleszteni lehetne...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.