2018. április 22., vasárnap

ADDIG SÉTÁLTATJÁK A TÖMEGET, MÍG HAZAMEGY

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2018.04.22.


Orbán Viktor megrendelésére sem lehetne a Fidesznek kedvezőbb tüntetéseket szervezni. A második tüntetésre is nagyon sokan kimentek, de nem kell aggódni, még néhányszor kell, az is lehet, hogy már csak egyszer kell megsétáltatni az elkeseredett embereket, és aztán a NER megnyugodhat. Túl van a 2018-ban elcsalt választáson, levezették az utórezgéseket.

Igen, nem titkoljuk, szerintünk kollaboránsok szervezik ezeket a tüntetéseket, mert az első alkalommal még lehetett azt mondani, hogy a szervezők a gyorsan összerántott 100 ezer embernek nem találtak senkit, aki beszélni tudna, és mondanivalója is lenne, ezért maguk vállalkoztak a feladatra. De másodszorra ezt már nem lehet mondani, fel lehetett készülni.

De mint kiderült, a szervezők gondosan szelektáltak, nehogy olyan emberek kerüljenek a mikrofon elé, akik államcsínyről, az alkotmányos rend megdöntéséről, diktatúráról vagy a maffiaállamról beszélnének. Lett volna idő megtalálni neveket, arcokat, gondolatokat, de a jelentkezőket is elutasították, akik a nép, a sétáltatott emberek hangját szólaltatták volna meg.

Ez egy szándékosan lefojtott, korlátok közé szorított, méghozzá a kollaboránsok korlátai közé szorított “sétáltatás”, amely a gőz levezetésére szolgál. Rogán sem szervezhetne jobbat. De nincs ezen mit csodálkozni, a fő szervező Gulyás Balázs édesanyja éppen most készül pártja (MSZP) színeiben bevonulni a parlamentbe, legitimálni Orbán rendszerét. A fia fogja-e azt mondani tízezreknek, hogy diktatúra van, az anyja pedig ezt legimálja?...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.