2018. április 7., szombat

DURVUL: KIVERTÉK FOGÁT AZ EGYIK JOBBIKOSNAK, A MÁSIKRA FEGYVERT FOGTAK

B1 BLOGCSALÁD
Szerző: Mr Flynn Rider
2018.04.06.


A fideszes plakátrongálók és a jobbikos aktivisták tegnap is, ma is összebalhéztak. Fegyver is előkerült, de még nem tudni, hogy kicsoda és miért rántott pisztolyt a jobbikosokra. 

Csütörtök éjjel Óbudán, a Kolosy térnél Szanyó Miklós önkormányzati képviselőt vertek véresre, amikor védte a jobbikos plakátokat, két fogát kiverték. Az önkormányzati képviselőt egy plakátrongáló banda tagjai támadták meg és verték össze- írta a Magyar Nemzet az Alfahírre hivatkozva. A képviselő két fogát kiverték, mentő vitte kórházba.

A képviselő a Jobbik plakátjait védte, miután több helyen - általuk fideszesnek tartott - plakátrongálók szisztematikusan lefestik a párt plakátjait. A Jobbik aktivistái ugyanezt tették a város több pontján, Bencsik János országgyűlési képviselő például azt írta a Facebook-oldalán, hogy a Budaörsi úton és Óbudán is sikerült meglepniük egy 7, illetve 4 fős társaságot, de azok rájuk támadtak.

Mindez kismiskának tűnik ahhoz képest, hogy

péntek hajnalban fegyvert rántottak a Jobbik képviselőjére.

A jobbikos Stummer János és Bencsik János, illetve aktivistái a párt óriásplakátjait őrizték.

Az egymásnak ellentmondó tudósítások szerint körülbelül az történhetett, hogy a Fidesz hétfős szervezett csapata a Budaörsi úton elkezdte rongálnia Jobbik plakátjait, a helyszínen lévő aktivisták erre számon kérték őket. Az egyik jobbikos aktivista, valamint a hét fideszes között dulakodás alakult ki, majd pár másodperc múlva két ismeretlen férfi egy megkülönböztető jelzés nélküli szürke Mercedesből kiszállva lőfegyvert rántott, és falhoz állította a jobbikosokat.

A Jobbik állítása szerint a férfiak nem azonosították magukat,

a később intézkedő kerületi rendőrök sem tudták megerősíteni, hogy a rendőrség állományába tartozó személyekről volt-e szó. A Jobbik szerint valamelyik társszerv állományába tartozhattak...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.