2018. április 28., szombat

"ÉN A TECHNIKAI FEJLŐDÉST NAGYON SOK VONATKOZÁSBAN AZ EMBERI ÉLET MINŐSÉGÉRE HÁTRÁNYOSNAK TARTOM" - ÉS ORBÁN VIKTOR NEKI ADTA AZ EMBERI ERŐFORRÁSOKAT

168 ÓRA ONLINE
Szerző: BÍRÓ MARIANN - LAKNER ZOLTÁN
2018.04.27.


Kásler Miklós szerint az emberi gondolkodás egy fikarcnyit se fejlődik, az orvosi műhiba pedig relatív dolog, de az ennek áldozatul eső gyermekek mellett biztosan ott van a Jóisten. Gyöngyszem gyöngyszem után az emberi erőforrások új miniszterétől.

Az előzetesen kiszivárgott híreknek megfelelően Kásler Miklós, az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója lesz Balog Zoltán utódja a legfontosabb területeket, az oktatást és az egészségügyet is összefogó Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) élén.

A Széchenyi-díjas magyar onkológus, egyetemi tanár, az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója olyan jelentős szakmai múlttal rendelkezik, hogy bátran nevezhetnénk szaktekintélynek. 1986-ban lett az az orvostudomány kandidátusa. 1992-ben lett az Országos Onkológiai Intézet főigazgató főorvosa. 1994-től egyetemi tanár, 1998-tól tanszékvezető. Tudományos tevékenysége során 4 orvosi szakkönyvet, 65 könyvrészletet, több mint 250 Magyarországon és külföldön publikált közleményt jegyzett.

Mégsem nyugodhatunk meg.

Kásler Miklós nézetei ugyanis már az elmúlt napokban is borzolták a kedélyeket. Közszerepléseiből világosan kiderül, hogy nagyon is megosztó személyiség, gyakori vendége például az Echo TV és más, jobboldali médiumok nemzeti-ezoterikus műsorainak, de a napokban Mérce kiszúrt egy beszélgetést, amelyen rajta kívül Csókay András agysebész is részt vett, a 777 pedig rögzítette március 27-én a Szent Imre Gimnáziumban. A Mérce összeállításából kiderült, Kásler szerint az ősrobbanás pusztán spekuláció, a halálos betegségek 70-80 százaléka pedig a tízparancsolat megtartásával elkerülhető, de ennél sokkal izgalmasabb, a minisztérium jövőbeli munkáját meghatározó ideológiai okfejtések is elhangzottak...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.