2018. április 23., hétfő

EZ A PÁRT ÉRDEKE, HÁT EZT CSINÁLJÁK

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: FORGÁCS ERZSÉBET
2018.04.23.


Kendermagos szép reggelt, szorgos hétköznapot, jó szurkolást mindenkinek! Kezdjük mindjárt egy parádésan jó hírrel. Megkezdődik a szúnyogirtás, mert a katasztrófavédelem a csúcson van, ezért másfél hónappal előbb kezdik gyéríteni a vérszívókat, mint tavaly. Mert ez majd így jó lesz. Ami igaz is, tavaly se kellett volna feltétlenül megvárni, ameddig már csak szívlapáttal lehetett agyonverni a kedves kis lényeket, de tavaly felénk legalábbis) mindösszesen talán kétszer volt gyérítés, ebből az egyik ősz végén, amikor már mindenkinek mindegy volt. A szúnyogoknak is és nekünk is.

Az LMP megválasztott képviselői hétfőre tárgyalásra hívják az ellenzéki frakciókat, hogy egyeztessék a parlamenti politizálással kapcsolatos terveiket, elképzeléseiket.

Az LMP szerint az ellenzéki pártoknak nem egymással, hanem a Fidesszel kell küzdeni, mert csak így lehet valódi ellenállást kifejteni a kormánypártok hatalmával szemben. Ennek elősegítése érdekében kezdeményezi a párt a hétfői egyeztetést. (MTI-OS)


Miféle ellenállást óhajt kifejteni az LMP az aligvalahány ellenzéki képviselővel a parlamentben? Mi a koncepció? Megdobálják paradicsommal a kormánypártiakat? Orbán Viktor felszólalása közben eléneklik a Hulla szilva a fáááról kezdetű örökzöldet? Esetleg mindjárt hamisan, mert úgy zavaróbb? Nem most kellene összefogni, a választás előtt kellett volna. Akkor nem sikerült. Most a kedves ellenzéki képviselők becsücsülnek a nyilvánosházba és örvendenek neki, hogy további négy éven át megvan a remek fizetés, ingyen laptop, zizi, ropi, csatosbambi. Ez innentől erről szól, semmi másról. De nem baj, ezt is mi fizetjük és a kormánypárti szavazógépeket is, fel sem fog tűnni, hogy már megint nem rólunk szól a politika...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.