2018. április 1., vasárnap

KARAFIÁTH: A POLITIKAI PEDOFÍLIA ÉLETHOSSZIG MÉRGEZI A GYEREKEKET

24.HU - POSZT ITT
Szerző: KARAFIÁTH ORSOLYA
2018.04.01.


A miniszterelnök visszaeső oviba-, isibejáró. Vélemény.

360 ezer forintra bírságolta az óvodában kampányoló Orbán Viktort a Nemzeti Választási Bizottság. És nem először tette, kedves vezetőnk visszaesőnek bizonyul, mutatva ezzel (is), mennyit számít neki a törvény, ha az épp nem tetszik neki.

Szóval az OVB 2010 március végén már odacsapott. Akkor az MSZP emelt kifogást Orbánnak a zuglói zeneiskolában zajlott akciója ellen, és a testület megállapította, hogy a Fidesz miniszterelnök-jelöltje megsértette a jóhiszemű és rendeltetésszerű joggyakorlás követelményét. A beadványozó szerintOrbán Viktor szavazásra buzdította a diákokat és a tanárokat, továbbá népszerűsítette pártját,miközben a törvények szerint “nevelési-oktatási intézmény helyiségeiben, területén párt, politikai célú mozgalom vagy párthoz kötődő szervezet nem működhet (…) párt vagy párthoz kötődő szervezettel kapcsolatba hozható politikai célú tevékenység nem folytatható”.

Feltehetnénk naivan, hogy Orbán nem tudta, mit cselekszik. Ám most már ez sem áll – nyilván tisztában volt azzal, mit tesz, és azt is tudta, hogy az elmarasztaláson kívül (és a hír majd persze csak az ellenzéki sajtót járja be) egyéb retorzió nem követi a törvénysértést.

Szerintem ezt a hülyeséget, hogy nem lehet nyomatni oviban-suliban, ki is veszik majd a következő választás előtt, mert miért ne, mi ez a baromság.

Bár úgy is okoskodhatnak, hogy minek kivenni, csináljuk úgy is, csak kicsit többe kerül, de pénzünk van dögivel, legalább a látszat legyen valahogy jogállami.

Minden rezsim szereti bevonni a gyerekeket, de hittem és reméltem, az én életemben ez már nem lesz divat. Ám a Fidesz egyre többször használja kampánycélra a gyerekeket. Három éve, március legvégén a mórahalmi kormányablak megnyitóján a kicsik arról szavaltak, milyen remek ez a fejlesztés, és hogy hálával tartoznak szüleik nevében ők is mindezért. A fellépést az önkormányzat szervezte, állítólag a szülők beleegyeztek mindenbe. (Persze próbálj meg nemet mondani.)...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.