2018. április 15., vasárnap

MIGRÉN

HUPPA BLOG
Szerző: SZELE TAMÁS
2018.04.14.Kérem, az egész egy pokoli fejfájással kezdődött még este. Nem tudom, mi bajom, de egyszerre fájt jobbról, balról, elölről, hátulról, alulról, felülről, szerintem még kívülről és belülről is. A migrént sikerült kialudni, a fejem már nem görcsöl, csak a politikám migrénes: ahogy így reggel körül belenézek a hírekbe, egyszerre sajog kívül is, belül is, mindenhol.
Akkor lássuk, mi a baj?

Elsősorban is baj, amit a kormánypárt művel. Mint ismeretes, sokan elégedetlenek úgy a választás eredményével, mint a szavazatok számlálásának módszerével, újraszámlálást követelnek – ettől én nem várnék radikálisan eltérő eredményt, de valóban történtek különös dolgok, érdemes volna indítani egy alapos vizsgálatot. Ezt a vizsgálatot követeli a mai tüntetés, amire sokan fognak elmenni, köztük ismereteink szerint Vona Gábor is – és, mivel ő odamegy, sokan nem fognak, például én sem, ugyanis ezzel az emberrel én nem tüntetek együtt. Azonban ez nem jelenti azt, hogy ne volna szükség erre a demonstrációra, ez csak azt jelenti, hogy én nem barátkozom mindenkivel.

De hogy kezeli ezt a kormánysajtó?

A kormánysajtó a jelek szerint úgy, mintha maga is kezelésre szorulna. Feltaláltak egy csodálatos rémhírt, hadd idézzem eredetiben a címet, mert utánozhatatlan: „Gulyás Márton behívta a Soros-rohamosztagot: Törni-zúzni akarnak Budapesten! Ők gyújtották fel Hamburgot” – és végigzavarták, de szó szerint a teljes kormánymédián. Van abban valami csodálatos, ahogy egy betű eltérés nélkül, kórusban ugyanazt gondolja minden kormányorgánum minden munkatársa, nem különbözik sem egy iota, sem egy apex, annyira ügyelnek a szöveghű másolásra, mintha Szentírás volna, amit közreadnak – mondjuk János jelenései, mert elég apokaliptikus a vízió. Sátáni egy evangyéliom ez, meg is mondom, miért...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése