2018. április 15., vasárnap

MIGRÉN

HUPPA BLOG
Szerző: SZELE TAMÁS
2018.04.14.



Kérem, az egész egy pokoli fejfájással kezdődött még este. Nem tudom, mi bajom, de egyszerre fájt jobbról, balról, elölről, hátulról, alulról, felülről, szerintem még kívülről és belülről is. A migrént sikerült kialudni, a fejem már nem görcsöl, csak a politikám migrénes: ahogy így reggel körül belenézek a hírekbe, egyszerre sajog kívül is, belül is, mindenhol.
Akkor lássuk, mi a baj?

Elsősorban is baj, amit a kormánypárt művel. Mint ismeretes, sokan elégedetlenek úgy a választás eredményével, mint a szavazatok számlálásának módszerével, újraszámlálást követelnek – ettől én nem várnék radikálisan eltérő eredményt, de valóban történtek különös dolgok, érdemes volna indítani egy alapos vizsgálatot. Ezt a vizsgálatot követeli a mai tüntetés, amire sokan fognak elmenni, köztük ismereteink szerint Vona Gábor is – és, mivel ő odamegy, sokan nem fognak, például én sem, ugyanis ezzel az emberrel én nem tüntetek együtt. Azonban ez nem jelenti azt, hogy ne volna szükség erre a demonstrációra, ez csak azt jelenti, hogy én nem barátkozom mindenkivel.

De hogy kezeli ezt a kormánysajtó?

A kormánysajtó a jelek szerint úgy, mintha maga is kezelésre szorulna. Feltaláltak egy csodálatos rémhírt, hadd idézzem eredetiben a címet, mert utánozhatatlan: „Gulyás Márton behívta a Soros-rohamosztagot: Törni-zúzni akarnak Budapesten! Ők gyújtották fel Hamburgot” – és végigzavarták, de szó szerint a teljes kormánymédián. Van abban valami csodálatos, ahogy egy betű eltérés nélkül, kórusban ugyanazt gondolja minden kormányorgánum minden munkatársa, nem különbözik sem egy iota, sem egy apex, annyira ügyelnek a szöveghű másolásra, mintha Szentírás volna, amit közreadnak – mondjuk János jelenései, mert elég apokaliptikus a vízió. Sátáni egy evangyéliom ez, meg is mondom, miért...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.