2018. május 28., hétfő

GYERE HAZA, NYUGDÍJAS!

444
Szerző: SZILY LÁSZLÓ
2018.05.28.


Pár hónapon belül Budapest második kerülete lehet az új Florida. Na nem azért, mert a Margit-híd budai hídfőjétől nyugatra nemsokára kinőnek a pálmák, mindenki literszámra fog izzadni és szörföt cipelő kigyúrt fickók meg arcevő drogosok lepik el az ismert városrész decens utcáit. Hanem azért, mert ha bejön Budapest egyik legnagyobb ingatlanfejlesztőjének a számítása, a kerület lehet a magyar luxusnyugdíjasok paradicsoma.

Az emlegetett ingatlanfejlesztő az izraeli Arie Yom-Tov, aki megvásárolta a Budakeszi út mentén, a Lauder iskola közelében található, későkommunista Rege Szálló épületét, hogy 3 milliárd forintból átalakítsa luxus nyugdíjasotthonná. Egész pontosan egy szálloda, egy nyári tábor, egy nyugdíjasotthon és egy elfekvő keverékévé. Majd meghívókat küldött szét a sajtónak, hogy bemutassa ezt a fura luxusöszvért, mi pedig úgy ugrottunk a lehetőségre, mint önkormányzati építési előadó a zizegős borítékra.

Vagyis elmentünk megnézni, hogy milyen körülmények között fognak szórakozni a magyar luxusnyugdíjasok, ha vannak ilyenek egyáltalán...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.