2018. május 12., szombat

HIDEGRÁZÁSSAL KÜZDŐ ORBÁN-FÓBIÁSOK

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: H. ANDREA
2018.05.12.


...egészséges lelkületű embert maximálisan hidegen hagyja Orbán személye, nem szereti, nem gyűlöli, nem plakátolja ki a lakását a fotójával, és nem is kap hideglelést a puszta látványától. Normális, egészséges lelkületű embernek ellenben jogos igénye van azzal kapcsolatban, hogy senki ne kaphasson korlátlan, életfogytiglani hatalmat az ország erőforrásainak letarolására, vagy arra, hogy emberek méltóságát sárba tiporva bebetonozza magát a tutiba.

Ne nevezzük már Orbán-fóbiásnak az ország azon részét, amelyiknek erkölcsi zsinórmértéke szerint senkit nem azért választunk az ország élére, hogy felélje a jövőnket, hogy külföldre kényszerítse az értékes szürkeállományunkat, hogy dühöngő összeesküvés-elméletek mentén valósítsa meg elcseszett gyerekkora dédelgetett álmait, hogy puskaporos hordóvá, és lövészárkokkal tarkított szellemi no-go zónává silányítsa az országot, hogy saját lábra állítsa az egész pereputtyát és közben morális előadásokat tartson arról, hogy milyen a jó keresztény, az igaz keresztény és milyen princípiumok szerint kötelező élni, mert ő azt mondta.

Gyalázat, sokadszorra mondom, egetverő gyalázat, hogy nincsenek egységes, mindenki által természetesnek vett és ezáltal kikényszeríthető erkölcsi minimumok arra vonatkozóan, hogy ne jöhessen soha az az ember (hívják Orbánnak vagy nem Orbánnak, legyen fideszes, vagy nem fideszes), akinek megengedjük, hogy fenyegessen, hergeljen, uszítson és hogy visszaéljen azzal a hatalommal, amit jóhiszeműen ráruházott az istenadta.

Ennél csak az a nagyobb gyalázat, hogy vannak ezek a sekélyes, gerinctelen, szolgalelkű erkölcsi hullák, akik megmagyarázzák, a vállukon tartják, kiszolgálják, elkenik, aszerint, hogy éppen mi a feladat. Miközben az összes Orbán-fóbiásnak titulált, hidegrázással sújtott barom meg egyszerűen csak annyit szeretne, hogy az emberi minőség fokmérője ne a származás, a bőrszín, a vallási hovatartozás, a politikai meggyőződés, a gyűlöletre kondicionált felsőbbrendű fehér keresztény lét, hanem a tisztesség, a teljesítmény, az önerőből elért eredmények, a dörgölőzést, enyves kezeket nem igénylő állhatatosság és erkölcsi feddhetetlenség legyen. Ennek semmi köze Orbánhoz, akárhogy veri a nyálát hatalom Orbán-fóbiázó ordítóembere.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.