2018. május 20., vasárnap

KIRÁLYI ESKÜVŐ

JÓREGGELT EURÓPA BLOG
Szerző: BENEDIKTY BÉLA
2018.05.19.


Hááát. Nem szeretnék a brit uralkodóház helyében lenni. Ezek most egy életre elvágták magukat a magyar miniszterelnöknél. II. Erzsébet mostantól ne is álmodozzon arról, hogy meghívják Magyarországra. Ilyen blamázst!
Már az is érthetetlen, hogyan fogadhattak be egy amerikai lányt. Dehát látták? Néger az anyja! És ez az asszony bement abba a kápolnába. Hagyján, de a velszi herceg kísérte ki onnan. És az a pap! Aki beszélt az ifjú párhoz. Hát az egy boxos volt! Igazi feketebőrű. Na erről az anglikán vircsaftról megvan ezek után a véleményünk. És ez nem átallott a szeretet erejéről hadovázni. Aztán a kórus!
Hát ezek nem látnak a szemüktől? Csupa migráns! Egy brit királyi kápolnában. És egy amerikai néger slágert énekeltek, biztos azért, mert azt hitték a brit uralkodóházban, hogy annak a slágernek a szerzője is király volt. Dehát annak csak a neve King!!! Ennyit sem tudnak?
Hát így őrizze az ember Európát. Drótkerítéssel. Ami mennyibe került nekünk. Hát ezért nem adtak bele! Mert a migránsokat dédelgetik.
Ha II. Erzsébet vagy bárki a leszármazottai közül ezentúl a magyar miniszterelnököt hívja telefonon, azt kell mondani neki, hogy most nem ér rá. Mert éppen kolbászt tölt. Azt mégsem lehet, hogy a migránsok miatt nem áll szóba velük. Ha a brit uralkodóháznak nincs modora, azért mi mutathatunk nekik példát. Hogyan kell finoman elhárítani egy alkalmatlan telefonhívást.
Nem is! Azt kell mondani, hogy a magyar miniszterelnök most nem ér rá, mert éppen pálinkát iszik, és azt énekeli, hogy megjöttek a fehérvári huszárok.
Ha ezt hallja ez a II. Erzsébet, már csak észreveszi magát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.