2018. május 20., vasárnap

"KÖVÉR NEM ÉRTI, MI ELLEN TILTAKOZOM"

SZTÁRKLIKK 
Szerző: HADHÁZY ÁKOS
2018.05.20.


Kövér László ma a kormány házi rádiójában azt nyilatkozta, hogy szerinte nekem nem lenne helyem a “Parlamentben”. Joga van ilyeneket mondani, hiszen szerintem sem lenne ott nagyon sok embernek helye.

Mint ahogyan a köztörvényes bűnözőként már többször büntetett és börtönviselt, de a Fidesz segítségével ismét milliárdos romapénzek eltűnéséért felelős Farkas Flóriánnak sem ott kellene ülnie sok társával együtt. (Sajnos éppen a “nemzet házelnöke” kötött vele választási szövetséget a Fidesz nevében.)

Kövér azt mondja, nem érti, mi ellen tiltakozom, pedig nyilván nagyon is érti. Nem legitim az a “parlament”, amely létrejöttekor tömeges választási csalások történtek, ahol a kormány százmilliárdért kampányolhatott míg az ellenzéki pártok csak ennek töredékéért és ahol több százezer külföldön dolgozó magyarnak nem engedték meg a levélben szavazást.

Azt viszont már az ellenzékben sem érti mindenki: azért KÖTELEZŐ a mostani választás tisztességtelenségére felhívni a figyelmet, mert ha beletörődünk, akkor a következő is ilyen lesz. VAGY ILYENEBB.

Ugyanis senkinek ne legyen kétsége afelől: amennyivel nagyobb lesz az elégedetlenség vagy esetleg amennyivel helyesebben viselkedik az ellenzék, annyival fogja tisztességtelenebbé tenni a KÖVETKEZŐ választást.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.