2018. május 14., hétfő

"MÉSZÁROS LŐRINC" MOST MÁR ÉPÍTHETNE VALAMIT A SAJÁT PÉNZÉN

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2018.05.13.


...Egy valódi vállalkozó, ha korrupt is, egy idő után befektet, kockázatot vállal, épít valamit a saját pénzéből is, nemcsak abból, amit az államtól lerabol. Ez mutatja és bizonyítja, hogy a stróman és a “gazda” is csupán egy pitiáner tolvaj. Orbán nem tud kezdeni semmit a pénz ellopásán kívül. Ezek nem üzletemberek, csupán piócák, akik a közönséges maffia szintjét sem érik el, mert még azok is létrehoznak a lopott pénzből valamit. 
Lopott pénzből építeni nem nagy kunszt.

De “Mészáros Lőrinc” a lopáson, az állami vagyon kifosztásán kívül semmihez nem ért. Még a tőzsdei nyeresége is abból a “bennfentes információból” származik, amiért máshol tőzsdei cégeket kizárnak, a tulajdonosokat börtönbe csukják. “Mészáros” azért szárnyal a tőzsdén, mert mindenki tudja, hogy Orbán áll mögötte, és milliárdos kormányzati megrendelést kap.

Ha egyszer Orbán megbukna, Mészáros Lőrinc tőzsdei papírjai 10 fillért nem érnének. És ha egyszer Orbán megbukik, akkor Magyarország új vezetőinek azonnal keresniük kell az évi 160 milliárdos jövedelmet, amit a strómanja nevén a közvagyon megcsapolásából szerzett. Azonnal le kell foglalni a külföldi titkos bankszámláit, s a pénzt visszaadni az adófizetőknek. Ugyanígy kell eljárni azokkal is, akik a közvagyonból kaptak, és abból tollasodtak.

Teljes vagyonelkobzás és a legnagyobb nyilvánosság mellett zajló törvényes felelősségre vonás jár mindegyiknek. Ezek nem találhatnak ki a börtönből, míg élnek. Orbán számolhat újra: hány évet töltött kormányon, és hány évet töltött börtönben. Csak az élethossza dönti el, mennyivel szárnyalják túl a börtönévei a kormányon töltött éveit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése