2018. május 1., kedd

MIKOR LESZ OLCSÓBB AZ ELEKTROMOS AUTÓ MAGYARORSZÁGON?

VEZESS.HU
Szerző: LENCSÉS CSABA
2018.05.01.


Sok a szereplő és nagy a bizonytalanság, de többen szignifikáns árcsökkentést várnak a közeljövőben a villanyautók hazai piacán. Az online autóvásárlás elterjedésének azonban van egy sajátos, magyar akadálya.

Tizenhét márka magyarországi vezetőjével készült háttérinterjúk alapján cikksorozatot indított a Vezess. A hazai személyautó-értékesítést legalaposabban ismerő felsővezetők válaszait felhasználva bemutatjuk a magyar újautó-piac legérdekesebb folyamatait, megpróbálunk a számok mögé nézni. Első összeállításunkból kiderült, hogy milyen hatással van a szalonokba betérő honfitársainkra a sokfelé pusztító dízelbotrány, és bemutattuk, miként reagálnak a szabadidő-autós divatra a magyar vevők. A második részben tisztába tettük a céges vs. magánszemélyes vevők valódi arányát, és beszéltünk a reexportról, amiről egyesek hallgatni szeretnének.

Sorozatunk mai, befejező részében nagyrészt a jövőbe tekintünk: a márka-, és országigazgatók elmondják, hogy szerintük mikor várható az elektromos autók térnyerése Magyarországon, és mikor csökken érdemben az áruk. Cikkünk második felében áttérünk az online autóértékesítés esélyeire, kevesen tudják, de volt már rá példa nálunk...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése