2018. május 13., vasárnap

"SZÁRSZÓ? - MAJD HA LESZ KIKKEL ÉS MIRŐL BESZÉLNI"

SZTÁRKLIKK
Szerző: NAGY ANDRÁS
2018.05.12.


A mai ellenzéki politikusok nem tudnak olyat mondani, ami egy kicsit is érdekes lenne, az meg végképp visszataszító, ahogy egymást szidják. Szárszói találkozó is csak akkor lesz, ha lesz miről és kikkel beszélni - mondta Farkasházy Tivadar a Sztárklikknek adott interjújában.

Mi a véleménye a héten megalakult negyedik Orbán-kormányról?


Egyrészt siratom a távozókat: Lázár Jánost, Kósa Lajost, Seszták Miklóst, Fazekas Sándort és Balog Zoltánt. Ők öten pótolhatatlan emberek. Már a Hócipőben.

Szerencsére lesz helyettük egy Németh Szilárdunk…

Ez remek, most a Tállainak drukkolunk, nehogy őt is visszaküldjék Mezőkövesdre hólapátot osztani az éhségmenetnek, meg a focicsapatot bejuttatni az Európa Ligába. A hölgynek viszont örülök, mert az ő rózsadombi házába csak 60 gyanús cég volt bejelentve, míg Seszták 500 ukránt és oroszt is be tudott rakni egyetlen kisvárdai házba. Káslerrel várakozó állásponton vagyok, ő legalább orvos, és én abban a korban vagyok, amikor ez már nagyon számít…

Csak hát emellett neki kéne felügyelnie az oktatás, a szociális ügyek, a kultúra, sőt a sport területét is. Képesnek tartja erre Kásler Miklóst?

Ez nem képes, hanem egy képtelen helyzet. Olyan, mint mikor egy miniszterelnök családjában csupa pénzéhes ember van, meg a szomszédságában is és mindenki meg akar gazdagodni. Az is milyen kellemetlen lenne, ha folyamatosan csengetne nála például a veje, hogy segítsen neki a saját lábára állni. Még jó, hogy a mi miniszterelnökünknek ilyen gondjai nincsenek, hiszen ő egy vagyontalan ember.

Na és az ellenzékről mit gondol? „Tiszta gatya” kell, vagy jó lesz még régi garnitúra?

Néhány éve volt egy közjogi javaslatom: senki ne lehessen egymás után három ciklusban ellenzéki képviselő. Sajnos nem fogadták meg...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.