2018. június 10., vasárnap

KÉMVILÁG MAGYARORSZÁGON

VÁROSI KURÍR - BANÁNKÖZTÁRSASÁG
Szerző: ADORJÁN GYÖRGY
2018.06.09.


Aki olyan kém, arról mindenki tudja, hogy az.

Mindenki tudja rólam, hogy kém vagyok. Még az anyósom is. Persze a médiában tagadom. Egy kém nem is tehetne másképp. Errefelé kémek csak a szélsőbalon és a szélsőjobbon vannak, középen nem is lehetnek. Mert a kém az mindig a szélen van, borotvaszélen. Aki a moszkvai nénikéje segítségével még ott is végzett, ahol az lakik, az nem is lehet más, csak kém.

A kém idehaza szabadlábon furikázik, persze nem olyan járgánnyal, mint akik kémnek kiabálják, az drága őneki. Mert a kém szegény, nem fussa neki több száz hektárra, sem egy tucat trafikra, de még zsíros állásra sem. Mert a kormányerők régóta tudják róla, hogy kém.

A kém az közellenség, aki meg kövér és mészáros az hazafi

A kém szégyenlős, bár nyelveket beszél és még a rezsigladiátor is tudja róla, hogy kép és hangfelvétel bizonyítja azt, hogy ő az első számú közellenség. Mert a közép, az közép. Mint a „B” közép, fedhetetlen, kulturált és nemzeti érzelmű. Ezért kémek itt nincsenek, csak a középtől balra, vagy jobbra. És a mentelmi jogot is akkor kell kérni felfüggeszteni, amikor a köznép tudja, hogy semmi értelme, mert választási idő jön Európában, és ilyenkor annyi, mintha nem is kérnék. De kérni kell, mert a látványtervezésnek a köznép számára jelentősége van.

Hogy Kövér mitől hazafi, azt követheted a 444 nyomán, Mészáros meg azért, mert már majdnem ő a leggazdagabb magyar, ez azért nem semmi ugyebár.

A TEK pedig behatol majd Ukrajnába, mert telefonált egy magyar, hogy valószínű elrabolták keleten, és menjenek érte. Keleti nyitás van, ezért menni kell. A kémeket is propagálni kell, mert a haza veszélyben van, és a haza nem lehet sem ellenzékben, sem veszélyben, mert egy a zászló és egy a tábor, sőt soha nem látott egységben a magyar. Kémek jönnek, mennek, a nép meg marad.

Szegény Zemplényi, nyugodjon békében, lenne a megmondhatója, hogy a nagy ember mire képes, nem csak arra, hogy furmányosan haza hozassa. Tek ide, tek oda, a lényeg, hogy napsütés lesz megint ismét végre. Megvilágosodik újból minden és lesznek olyanok, akiknek melege lesz, mert túl közel merészkedtek a politikához, akik meg eltávolodtak tőle, azok akár rá is fázhatnak. Hát ilyen a kémvilág ma Magyarországon, és a többi ehhez hasonló!
...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése