2018. június 19., kedd

MUTÁNSOK ÉS ZOMBIK KÓBOROLNAK EURÓPA ORSZÁGAINAK UTCÁIN

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: FORGÁCS ERZSÉBET
2018.06.19. 


Ma arra ébredtem, hogy a párhuzamos univerzumban kitört a háború. A kormánypropaganda lassan irányt vált – jut azért hely az országon belüli ellenséggel szembeni hergelésnek is -, az országkerítésen túli világot kezdik el megmutatni a híveiknek. Azt a világot, melyet éppen úgy ők kreáltak, mint azt, amiben a hívek napi 24 órában rettegnek a gyilkos migránsoktól, a gyerekeiket buzivá változtató színházi előadásoktól és az országot elfoglalni akaró liberális kommunistáktól. Nem elég tehertétel el ez szegényeknek, még azzal a gondolattal is meg kell küzdeniük, hogy ez még így is a béke szigete, körülöttünk véres háború dúl, talán már az atomot is bevetették, valószínűleg mutánsok és zombik kóborolnak Európa országainak utcáin és Magyarország az a végső menedék, ahol még a keresztény fehér ember utolsó példányai megtalálhatóak. De persze csak akkor, ha képesek (ők és Orbán Viktor) megvédeni a keresztény kultúrát. Elsősorban az önkormányzati választásokon és az uniós választáson.

Az egyre romosabb kéményen szorgosan dolgozó kisember gond nélkül elhiszi, hogy Németországtól Spanyolországig és Svédországig egy füstölgő romhalmaz minden, ahol a túlélők a pincék mélyén rettegnek az utcákon üvöltő muszlimoktól, akik néha hajánál fogva kihúznak valakit a menedékéből és megerőszakolják, majd megölik.

Bezzeg itt, ingyen kapnak enni a nyári szünetben is az éhező gyerekek, apahajó indul apák napján, Horthy Miklós, a meg nem értett, de egyre fényesebbre nyalt példakép (Antall József és Orbán Viktor közös példaképe, mert ne felejtsük el, hogy ez az egész az első szabadon választott kormány idején kezdődött) születésnapját ünnepli az ország. De legalábbis a kormánypropaganda.

Azt is megtudhatják a hívek, hogy Angela Merkel kétségbeesve hívta Orbán Viktort, hogy segítsen megtartani a hatalmát és Orbán – mert jó ember ő – megy és segít. Közben Amerikában fegyverkeznek a buzik, hamarosan itt a világvége.

Ül a Hidrokefál család Susnyásfalva-alsón a 40 éve bevakolatlan házuk legszebb szobájában, nézik a köztévét, hallgatják a közrádiót, olvassák a nemzeti napilapokat, esetleg portálokat és biztosan tudják: ők a büdös életben nem akarják kitenni a lábukat ebből a biztonságos országból és azt akarják, hogy ide senki ne jöjjön! A pap is mondta a templomban, a tévé is ezt mondja, az újság is és Orbán Viktor is, tehát úgy is van. Hidrokefálék amúgy sem jártak soha külföldön, Budapesten is csak egyszer, amikor jött értük a busz és elvitték őket a békemenetre. Egyébként csak vakolatlan faltól vakolatlan falig léteznek, sárgacsekktől leárazott lecsókolbászig látnak, közmunkától közmunkáig túlélnek. És rettegnek. Teljes erőből, reggeltől estig és még éjjel is...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.