2018. június 1., péntek

SÖRBICIKLI

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
2018.05.31.


Megvan a nemzet legfrissebb ellensége, a sörbicikli.
Már nekem is régóta gyanús volt, ez a ránézésre is közösségellenes szerkezet, arról nem szólva, hogy latens veszélyforrás is, hiszen bármikor előfordulhat, hogy kirohan a dzsámiból hat-nyolc migráns, nyeregbe pattan és elkezd vadul tekerni Jászkarajenő felé, ahol is a nyolcvankét éves Juliska néni már letolt bugyival várja őket, kárenyhítési indíttatásból.
A sörbicikli korunk legnagyobb veszélye, éppen itt volt az ideje a betiltásának.
Ott röhigcsél a bicajon az eszement turista, a kormányos meg ide-oda tekergeti a kormányt, qrva jól érzik magukat, ahelyett, hogy magukba szállva együtt siratnák velünk Trianont a Hősök terén.
A hülye polgár azt hiszi,hogy tudja, neki mi a jó, meg tud vigyázni is magára, embertársaira, de téved, nem ő tudja.hanem a faxkalap bürokraták, akik, ha meglátnak egy embert mosolyogni, akkor legszívesebben jól pofánvernék egy - nyáron egyébként is funkcióját vesztett - hólapáttal.

Szálljon csak le a rohatt sajtfejű, meg a békazabáló is a magas sörtalicskáról és szépen rúgjon be a már jól becsatornázott belvárosi kocsmatulajdonosok műintézményeiben, aztán ordítozzon éjjel, hányás után, és huggyantsa ki a drága nedűt valamelyik kapualjba, az már hungarokonform, sörbicikliről hugyozni egyébként is körülményes.
A sörbicikli a kocsmárosok és polgármesterek szimbiózisának rovására megy, meg egyébként is - az alattvaló éljen minden elemében szabályozott életet, ne zenéljen a tereken, ne bohóckodjon, sört meg csak illedelmesen, asztalnál igyon.
Most, hogy már betiltják a segway névre hallgató, a fiatalok körében igen népszerű kétkerekűt is, a budapesti belváros nyitva áll a modernizáció előtt, lehet majd lovon ügetve közlekedni, igaz ugyan, hogy az meg rúg, meg szarik, ami egy segway-vel soha elő nem fordulhat.
Még, hogy seg!
A tetejébe hejesirási hubával!
...
ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.