2018. június 17., vasárnap

TITKOK PAUDITS BÉLA ÉLETÉBŐL

LIFE.HU
Szerző: Life.hu / Ripost
2018.06.17.



Paudits Béla kivételesen tehetséges művész volt, fájdalmasan korán, 68 évesen távozott az élők sorából. Életéről sokat tudhattunk, de nem mindent. Íme, 10 titok a színművészről. 

Paudits Béla sikeres és tehetséges színész volt, különleges hangjával és megjelenésével mindenkit elvarázsolt. Sajnos hosszan tartó betegeskedés után 68 évesen távozott az élők sorából, az utóbbi években már csak az egészségi gondjairól adott hírt. Sokat tudtunk az életéről, de nem mindent. A Ripost összeszedett Paudits Béláról 10 titkot, amiket eddig csak kevesen ismerhettek.


1. Paudits Béla 1949-ben született. Kiskorában nem fejlődött megfelelően a gyomra, és ez végigkísérte az életét. De a szülei sokáig aggódtak, hogy más fejlődési rendellenessége is van, ugyanis a kis Paudits egészen hároméves koráig egyetlen szót sem szólt.

2. Béla eredeti szakmáját tekintve intarzia bútorasztalos volt és bár Kibédy Ervin tanácsára szülei végül megenyhültek és megengedték neki, hogy színészmesterségre adja a fejét, csodálatos bútorokat készített.

3. Szülei nyomdokaiban járva 1986-ban elvégezte a Vendéglátóipari Főiskolát és éveken át vezette Budapest mára inkább hírhedtté, mint híressé vált Hallo Bárt. De igazgatta a hírességek törzshelyeként is funkcionáló Fészek Klubot is.

4. Sokan állítják, hogy ők fedezték fel Zámbó Jimmyt, de valójában Paudits Béla volt az, aki először figyelt fel a hét oktávon éneklő későbbi szupersztárra. Jimmy ugyanis éppen azokban az években lépett fel a Hallo Bárban, amikor az Paudits irányítása alatt állt.

5. Felesége volt élete támasza. Marcsi hosszú éveken át viselte gondját és támogatta őt anyagilag is. Az asszony halála után Paudits Béla teljesen összeomlott, akkor vesztette el végleg az életbe vetett hitét...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.