2018. július 29., vasárnap

A FIDESZTUDOMÁNY DISZKRÉT BÁJA (MEGJEGYZÉSPOSZT)

ÖRÜLÜNK, VINCENT? BLOG
Szerző:  jotunder
2018.07.28.


"A genderlobbi érdekében hazudik a HVG-n futtatott MTA-doktor" -írja GFG valamelyik bérgyilkosa a rezsimblogon.

A "Soros-egyetem tanára" nem fért bele a címbe, csak a következő mondatban szerepel. A "migránssal látták" és az "Alföldi Róbert ízű selyemcukorkával akart kutat mérgezni" kimaradt. Ejnye.

Tökéletes felütéssel kezdődik a cikk, megemlítik, hogy Pető Andrea (a HVG-n futtatott MTA-doktor) a holokauszttal is foglalkozik, amit a 888.hu zéró toleranciára még nem egészen fogékony olvasói a büdöszsidógojtakarenni szintagmának fordíthatnak le a kicsi (és még milyen kicsi) agyukban. A cikket záró vörös farok természetesen az, hogy lám mi folyik az Akadémia "egyes részlegein". A szerző talán az MTA-doktor kifejezést értelmezte kreatívan, bár lehet, hogy csak őrjöngött mindenféle szisztematikusság nélkül.

Az Európai Akadémia által kitüntetett Pető Andreát nem kell megvédeni Sümeghy testvértől, itt valami egészen másról lesz szó.

A "Fehér férfi" címmel ellátott fajvédő rovatban szereplő munka alapja egy "tudományos publikáció", amit egy bizonyos D. Paul Sullins közölt a Hindawi Publishing Corporation által kiadott lapban. A Hindawi egyébként kiadott egy közleményt, amelyben explicit elhatárolta magát Sullins cikkétől. Sullins egy katolikus pap (aki házas) és az első nagy "művét" egy igazi kamufolyóiratban jelentette meg.

A magyar tudomány, a Magyar Tudományos Akadémia, ezeknek a kezébe fog kerülni. Ezúton is gratulálok illiberális nemzeti kereszténydemokráciánkat építő drága magyar népünknek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.