2018. július 22., vasárnap

A HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI FIDESZ ÉS AZ ÖNTÖKÖNRÚGÁS

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: TAMÁS RÓBERT
2018.07.22.


Jelentem, megtaláltuk az Origo kistesóját. Éppen olyan minősíthetetlen, az újságírással köszönő viszonyban sem lévő, névtelen uszító cikkekkel operáló üzemegység, mint a nagy tesó, csak ez a hódmezővásárhelyi emberek életét teszi szebbé, jobbá, boldogabbá. Jó, tudom. Fideszék sok ilyen pártpropaganda-lerakatot csináltak vidéken is, mert számukra a kéményen hülyített kisember boldogsága és félretájékoztatása az első. Azt azért különösnek találom, hogy ezeken a felületeken annyira egy kaptafára gyártják az anyagot, ami már nem lehet véletlen. Olyan, mintha lenne néhány, pénzért bármit összelapátoló alkalmazott és azok gyártanák ezeket a műveket kilóra, aztán valahol felbukkannak. Origón, vidéki lapokban, itt-ott. Meg amott.

Hódmezővásárhely kiemelten fontos, hiszen a Fidesz soha be nem gyógyuló tyúkszemére merészelt lépni a város lakossága, amikor megválasztották Márki-Zay Pétert polgármesternek. Ezt soha nem fogja nekik megbocsátani a Párt sem és természetesen Lázár János egyszerű vidéki politikus sem, aki azóta azon dolgozik, hogy megbuktassa a Márki-Zay-vezette önkormányzatot. Bármi áron. Legalábbis ez a látszat. Hogy a háttérben mi húzódik, esetleg látszathőbörgésről van szó és ha véletlenül borul a Nagy Fideszes Bili, netán meginog a trónus, akkor ki kivel fogna össze és ki pattanna elő a susnyásból, mint hótiszta (néhány hét alatt a komplett magyar társadalom képes elfelejteni bármelyik politikus éveken át felhalmozott legnagyobb disznóságait is, ha az nincs napi szinten a képébe tolva. Ha a Fidesz nem propagálná Gyurcsány Ferenc elévülhetetlen bűneit, már ember nem emlékezne rá. Lázár Jánost márpedig nem propagálják sem pozitív, sem negatív értelemben. Mintha soha nem is létezett volna Orbán egyik balkeze) politikus, aki képes és alkalmas betölteni az űrt.

De azért Márki-Zayt utálni nemzeti kötelesség. Botka Lászlót és Hadházy Ákost szintén, mert Botka minden erőlködés ellenére Szeged polgármestere tudott maradni – éppen az ő és Márki-Zay példája mutatja, hogy nem szabad a polgárokra bízni a polgármesterek megválasztását, mert ilyen különös dolgok történhetnek időnként – Hadházy pedig áruló, ráadásul igen kellemetlen dolgokat szokott mondani.

Most pedig az történik, hogy ez a három gyűlölt figura közös pártot akar létrehozni, sőt, még Róna Péter is csatlakozik hozzájuk. Már ha helyesek a fiók-Origo információi. Ezért aztán haladéktalanul ki kellett adnia a Fidesz hódmezővásárhelyi harci egységének egy szokásosan színvonaltalan, egészen útszéli közleményt, ezt pedig – megfelelő ráhangoló kommentárral – le kellett hoznia a helyi propagandalapnak. Imígyen:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.