2018. július 8., vasárnap

A VIKINGGÉ VÁLÁS ÚTJÁN

HATÁRÁTKELŐ BLOG
Szerző: Határátkelő / Balázs
2018.07.08.


Vannak az ember életében olyan kihívások, melyekre a legkevésbé sem számít, egyszer csak ott vannak, ám utólag sokszor kiderül, hogy az ember éppen ettől érzi úgy, hogy él. Így járt ezzel a mai ajánló egyik szerzője is. Aztán közelebbről is megnézünk egy krakkói esküvőt, végül kiderül, milyen az élet a Himalája kopár hegyei között.

A Nordic Race egy verseny, ahol akadályokat kell venni és lefutni egy bizonyos távot. Ami elsőre egyszerűen hangzik, ám mint Balázs beszámolójából kiderül, ennél azért jóval keményebb kihívásról van szó.


"A felkészülés

No, nagyon boldog is voltam, mert szerettem volna menni, noha nem voltam biztos benne, hogy megérne ez a story 550 DKK-t, ezért nem neveztem volna magamtól. Nagyjából idáig tartott a boldogságérzet.

Egy héttel a verseny előtt kötöttünk egy fogadást, hogy ha egy hétig nem dohányzom, akkor ő fizet egy ebédet nekem, ha nem bírom, akkor én neki – erről egy péntek esti sörözés közben egyeztünk meg, mentségemre szóljon.

Botrányos hét volt, egyszerűen nem voltam motivált, hogy abba hagyjam a dolgot, de ennek ellenére egy teljes hétig le is tettem. Egészen a következő péntek estéig, a verseny előtti napig.

Akkor ugyanis a cégnél egy rendkívüli esemény volt, mégpedig sörkóstolás. 8 db különböző sört kóstoltunk hármas csoportokban, közben pedig a cégünk CTO-ja prezentációt tartott a sörök összetételéről, gyártásáról, eredetéről, a végén pedig volt egy kvíz.

Valahogy 4 körül pedig hazakerültem és nagyjából 2 liter víz elpusztítása után úgy éreztem, készen vagyok a másnapi megmérettetésre. Egyébként, hogy kerek legyen a story, nem edzettem igazándiból a verseny előtt nagyjából 1-2 hónapja már..."...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.