2018. július 1., vasárnap

BARTUS LÁSZLÓ: EURÓPA KONCENTRÁCIÓS TÁBORAI

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2018.07.01.



Menekültválság esetén, amikor menekültek tömegesen érkeznek egy országba, Európába, s a kérelmeik elbírálása hosszabb időt vesz igénybe, létre lehet hozni befogadó állomásokat abból a célból, hogy ellátásukat és az elosztásukat segítse. Például a fasiszta Orbán-rezsim emlékezetébe idézzük, hogy az 56-os magyar menekülteket is szétosztották.

Ezért önmagában az a tény, hogy Európában menekülttáborokat hoznak létre, még lehetne emberi jogokat tiszteletben tartó, a menekültek érdekeit szolgáló cselekedet. Ez azonban nem az lesz. Hanem aljas mocskos náci koncentrciós táborok lesznek ezek, mert a bűnöző bélyeget ragasztja rájuk. Azzal a különbséggel, hogy nem a bűnbakok megsemmisítését, csak kitoloncolását és megbélyegzését célozza. Megvan az ellenség, körbe lesz kerítve.

Ezek a fasiszta és náci koncentrációs táborok eszközül szolgálnak Európa fasizálásához. Ez a demokratikus Nyugat szégyene, gyalázata, kapitulációja és öngyilkossága. Angela Merkel ezzel nemcsak saját sorsát, politikai pályafutását, hanem Németország és Európa jövőjét is megpecsetélte. Angela Merkel elsőszámú felelőse annak, hogy az Európai Unió pénzeli és finanszírozza Orbán fasiszta államát, de most már Európa bukásáért is felelős.

Nem véletlen ujjonganak Európa fasisztái, élén a magyar Hitlerrel, hogy ők győztek, mert így van: Európa fasisztái felőrölték az ellenállást, a koncentrációs táborok létrehozása a menekültek emberi jogairól, emberi méltóságáról, a menkülteket megillető szolidaritásról való lemondást jelenti. Tábor azért épül nekik, hogy bűnözőként legyenek megbélyegezve, drót mögé kerüljenek, amely azt mondja róluk, amit a fasiszta propaganda.

Az pedig azt mondja az életüket mentő menekültekről, hogy csalók, bűnözők, migránsok, álnok szándékkal érkeztek, ellenségek, akik veszélyeztetik az európai “kereszténységet”. A menekült valójában nem bűnöző, nem lehetne börtönbe csukni, szögesdrót mögé zárni, de most majd odakerül. Egy menekültet nem lehet fogva tartani, de most majd fogva tartják őket.

Európa fasisztáinak, a magyar mini-Hitlerrel az élen, nem kell mást tenni, csak a drótháló mögött levő emberekre mutatni. Pontosan úgy fognak kinézni, mint a koncentrációs tábor fogságába került zsidók. A kerítés, a lakat, az őrség, a kutyák, mind azt mondják róluk, hogy bűnözők. Mert bűnözőket tartanak így fogva. Orbán és mocskos bandája az illegális bevándorlásal azonosítja őket, és a tábor lakókról mint elfogottakról beszél majd.

A II. világháború után újra fasiszta és náci koncentrációs táborok épülnek Európában, ahol bűnözőként bánnak a menekültekkel, akik ugyanolyan bűnbakok, mint a zsidók voltak. Az ő szerepük már csak azért is ugyanaz, mert a fasiszta uszítás szerint őket is zsidók szervezik Európába, és ugyanazokat mondják róluk, mint egykor a magyarok által legyilkolt galíciai zsidókról, akikkel tömeggyilkosság végzett. Soros, a zsidó háttérhatalom kereszténységgel szembeni szervezett támadása ezeknek az embereknek az Európába küldése és utaztatása...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.