2018. július 10., kedd

"BŰNÖZŐ, KI KELL POFOZNI!" - LEJÁRATÓ ANYAG KÉSZÜLT A KUTYAPÁRTRÓL MÉSZÁROS LŐRINC TÉVÉJÉBEN - KAMUJELÖLT FELCSÚTON?

ÁTLÁTSZÓ
Szerző: OROSZI BABETT
2018.07.09.


Miután a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) egyik passzivistája úgy döntött, meghekkeli a felcsúti választásokat, és elindul a vele azonos nevű, ámde a Fidesz által támogatott jelölttel szemben, Mészáros Lőrinc tévéje támadást indított a viccpárt ellen: az Echo TV Híradója azt állítja, az MKKP aktivistái idős embereket becsapva gyűjtenek ajánlásokat a településen. A televízió egy olyan véleményt is bevágott az anyagba, amely szerint “ki kell pofozni az ilyen hülyét”. Mészáros László az Átlászónak úgy reagált, ő mindenütt elmondta, hogy független jelölt, akit a Kutyapárt támogat.

Képzeljék, kedves olvasók, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) egyik szimpatizánsa olyat tett, ami, bárhogy is nézzük, felháborító: viccet csinált a felcsúti választásokból, ráadásul a Fidesz saját fegyverével.

Az RTL Híradó számolt be róla, hogy az időközi polgármester-választáson két Mészáros László is elindul a mikrotelepülésen. Az egyik Mészáros Lőrinc korábbi polgármester embere, a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia ügyvezetője, a másik pedig a Magyar Kétfarkú Kutya Párt független támogatottja.

“Mészáros Lőrinc arra kérte a felcsútiakat, hogy Mészáros Lászlót támogassák az új polgármesterként. Mintha villám csapott volna belém, úgy ért a felismerés, hogy ez csak én lehetek” – mesélte el indulása okait az RTL Híradónak a kutyapárt által támogatott Mészáros László pénteken.

Bár ezen minden épelméjű szerkesztőség csak nevetne egyet, az Echo Tv Híradójának munkatársai nem így tettek, ehelyett az RTL riportja után két nappal egy komplett, 2,5 perces lejárató anyaggal jelentkeztek.

“Ő Mészáros László, a Kétfarkú Kutya Párt által támogatott független jelölt, aki úgy döntött, a névazonosságot kihasználva elindul a Fidesz jelöltje, egy másik Mészáros László ellen az augusztus 12-ei időközi polgármester-választáson. Több felcsútit is felháborít, hogy a Kutyapárt be akarja csapni őket” – így kezdődik a riport, amelyből később az is kiderül, hogy rafinált csalási technikáival a kutyapárt – meglehetősen aljas módon – éppen a legelesettebb korosztály tagjait célozta meg...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.