2018. július 11., szerda

HA LÁTJÁK, HOGY A NER-LOVAGOK KEZDENEK ÖSSZEUGATNI A KONCON, MINDIG DOBNAK EGY KEVESET

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- ORDÍTOK BLOG
Szerző: Swan Edgar
2018.07.11.



Itt az ideje, hogy kikérjem magamnak a büszke magyar nép nevében. Kell a francnak a szaros 473 millió euró! Tudunk mi metrót építeni magunknak, ha pont akarunk, egyáltalán nem szorulunk rá az Unió alamizsnájára. De semennyire sem. Úgyis tudjuk, hogy ennek a hátterében is Soros György áll, ő akar a föld alatt bejutni Magyarországra. Ez nem is kérdés. Az a terve, hogy suttyomban idetolja a mocskos pénzét az Unión keresztül, amit ő rángat madzagon. Mármint nem a pénzt, hanem Brüsszelt. Mi megcsináljuk belőle a metrót – már persze ami az alkotmányos költségek levonása után marad, szóval építünk belőle egy információs fülkét, vagy ilyesmit, veszünk pár szerelvényt az albánoktól kéz alatt okosba, a rokkantak meg kapnak egy csúszdát, hogy ne sírjon a szájuk -, Soros meg azon fogja ideszállítani a liberális migránsokat! Hogy elvegyék a véráztatta magyar ivóvizet.

Viccet félretéve (eszemben sincs félretenni, mert humor nélkül üvöltenék dühömben), nagyon kedves az Uniótól ez a szeretetteljes gondoskodás. Úgy értem, hogy igazán figyelmes dolog. Ha látják, hogy a NER-lovagok kezdenek összeugatni a koncon, mindig dobnak egy keveset. Nehogy elfogyjon. Jó, nem sokat, csak éppen annyit, ami elég ahhoz, hogyne egymást zabálják fel az elvtársak.

Szép is az, amikor egy nagyhatalom létrehoz egy másik országban egy diktatúrát. Pénzzel, fegyverrel tömi a diktátort, amelyik megnyomorítja ugyan a saját népét, de jó szolgálatot tesz az adott nagyhatalomnak. Most természetesen az Egyesült Államokról beszélek, nem az Unióról. Eszembe sem jutna eltöprengeni azon, mi haszna származhatna például Merkelnek abból, ha támogatják őt azok a vállalatok és vállalkozók, akik ide, hozzánk telepítik a gyáraikat. Érdemes is idehozni, mert a magyar melós az uniós társaihoz képest fillérekért dolgozik, a munkavállalónak nálunk nincsenek jogai és még a befizetett adókból őrületes támogatásokat is kap a munkáltató. A szorgos munkáskéz utánpótlása is megoldott, hiszen a felsőoktatásba már csak a tehetős családok gyermekei jutnak be, a csórók nem, mert aki szegénynek születik, úgy is fog megdögleni. Ez olyan magyar tradíció. Ha diplomához nem is jutnak ezek a fiatalok, ki lehet őket képezni egyszerhasználatos szakembernek. A gyártósorra, futószalag mellé az kell...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.