2018. július 25., szerda

ORBÁN VIKTOR ZAVARÓ LEGINKÁBB A MAGYAR FUTBALLBAN

INDEX
Szerző: LOVASSG
2018.07.24.


Az első tízbe öt fideszes politikus, egy herevasalós celeb, aki korábban klubelnök volt, egy újságíró és tévés szakértő is bekerült szavazásunkon, mellyel azt próbáltuk kideríteni, ki idegesíti önöket leginkább a focinkban az elmúlt 20-30 évet nézve.

Összesen 34 ezren szavaztak a múlt héten megjelent cikkünkben, melyben arra kértük olvasóinkat, hogy a magyar futballban érdekelt huszonöt személyt osztályozzák 1-10-es skálán aszerint, hogy mennyire tartják irritálónak, kártékonynak a tevékenységüket.

Különösebben nem lett meglepő a végeredmény, egyetlen kivétellel, és az is jól látszik, hogy melyik az a réteg, amit a legzavaróbbnak találnak a magyar foci környékén: a kormánypárti politikusokat.

A miniszterelnök futballimádata miatt hiába dől a pénz a magyar futballba, érezhetően nem lett jobb, csak sokkal drágább. A legnagyobb siker a válogatott Eb-szereplése volt, de azóta elég komoly a visszaesés válogatottfronton is, a vb-re nem sikerült kijutni, az őszt már új szövetségi kapitánnyal kezdi meg a nemzeti csapat, miután Georges Leekenst tétmeccs nélkül rúgták ki. A klubfutballunk nemzetközi szinten súlytalan, és hiába épültek új stadionok, az NB I. nézettsége továbbra is kínos: a hétvégén például az Orbán Viktor háza melletti stadionban a turulos mezben játszó felcsúti csapat hazai vereségére ezer ember sem volt kíváncsi...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.