2018. augusztus 24., péntek

AMI INGYENES, AZ QRVA DRÁGA ANNAK, AKINEK PONT HOGY SEGÍTENI KELLENE! - NINCS INGYEN LEVES...

VÁROSI KURÍR
Szerző: Bandita
2018.08.24.


Azt mondja a Fidesz, hogy ők mekkora f@sz@ csávók, még a csajok is azok náluk, mert ugye a tankönyveket ingyen adják a tanulni vágyóknak. Most akkor a tankönyvek minőségét ne firtassuk, örüljünk neki, hogy ingyenes.

Amiért viszont fizetni kell mindenkinek,

az a füzet, a toll, a ceruza, a kifestő, a tus, a táska, a vonalzó, a radír, a papír, az olló, a tolltartó, a kis biz baz, a nagy alakú biz baz, meg a többi. És ezeket folyamatosan pótolni kell, mert a gyerek okosodik, fejlődik, és használja a tudása fejlesztésére a tárgyakat. Többnyire el, és fel.

Viszont azok a drága jó magyar keresetek nem egyformák ám az egész országban. Van olyan falu, meg város, ahol még két szomszéd sem egyforma anyagi viszonyok között él, és tudásra szomjazó gyerekből viszont van nekik kettő, három, vagy akár egy is.

És van olyan szegény ember is ezeken a helyeken aki a létminimum alatt él, csak ezt nem mondja be a köztévé óránként, két migráns veszélyre való figyelmeztetés között. Ők vannak pár millióan, de róluk nem beszél senki, mert az a könnyebb út...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.