2018. augusztus 19., vasárnap

CSIZMADIA LÁSZLÓ: KÖZTÜNK VANNAK AZ ÁRULÓK

SZTÁRKLIKK
Szerző: SZTÁRKLIKK
2018.08.19.


Az álcivilek azt mondják, hogy a nemzetet és a szolidaritást akarják erősíteni, ugyanakkor kifejezetten nemzetük, valamint a nemzetben élő emberek ellen dolgoznak – részletezte a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában a Civil Összefogás Fórum és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) alapító elnöke, Csizmadia László.

A brüsszeli intézményrendszer elfelejtette a demokráciát, hiszen a demokrácia onnan kezdődik, hogy a népfelség elvét tiszteletben kell tartani – mondta a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában a CÖF-CÖKA alapító elnöke. Csizmadia László hozzátette: Magyarországon a kormány kikéri az emberek véleményét a népszavazások és a konzultációk során, sőt, hallgat is az emberekre.

Úgy folytatta, a népszavazások és konzultációk után kiderült, hogy az a tömeg, amely a kormány mögé áll, egyre csak nő. Továbbá arról is beszélt, a magyarországi ellenzéki pártok elveszítik a civilek támogatását, vagyis eltűnnek mögülük az emberek. Úgy vélte, kitisztult az emberek fejében, hogy mit jelent civilnek lenni...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.