2018. augusztus 2., csütörtök

EZEK VAGYTOK TI

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: MOLNÁR BÁLINT
2018.08.02.


Hát akkor királyság van, jó reggelt! Valaki nézte tegnap este a HírTv-t? Akkor jó, én se, csak utólag tájékozódtam, hogyan hajlott meg a valóság egyik percről a másikra. A lényeg, hogy már minden fasza, visszaszerezték, az övék. Van még egy hirdetési felület, közpénznyelő kanális, amit már nem kell kappanhangon féknyúzozni. Máris telepakolták a régi jó elvtársakkal, mi meg – az elsők között elbocsátott Kálmán Olgát idézve – érjük be annyival, hogy az élet megy tovább. Gyanítom, hogy ez is három napig lesz téma, vagy három napig se, a forró vízben lassan megfőzött béka szindróma alapján tartsuk magunkat a kötelezőhöz: ez a világ NER rendje, még mindig van egy darab televízió, amiben nem részvényes az állampárt (RTL Klub), ahonnan nem az egyenpropaganda ömlik, aztán majd az se lesz, és jön függöny. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy totális érdektelenség mellett demonstrált a Momentum a sajtószabadságért. Helyes. Meg lehet zabálni a sajtószabadságot? Nem lehet megzabálni.

Azért lássuk be, megint jól megcsinálták a díszleteket és a forgatókönyvet a kivénhedt demokraták. A főnökük reggel benyögi, hogy ő elment szabadságra, ne zavarják, egy órával később meg vérbe fojtják, visszaveszik, ami az övék. Az egyszerűagyú szurkoló meg úgy tudja, hogy ehhez természetesen a Fidesznek és külön Orbán Viktornak semmi köze. Ha tudná a miniszterelnök úr biztosan nem hagyná, ugye.

Najó, szóval a belpolitika eltűnt a híradóból, ellenben arról beszámoltak, hogy leszállás után balesetet szenvedett egy mexikói gép. Kálmán Olga helyett meg beültették főműsoridőbe mikrofonállványnak Földi László (=a Belügyminisztérium III/I-es csoportfőnökségének hírszerző tisztje, majd az Információs Hivatal műveleti igazgatója, majd Tarlós István főpolgármester biztonságpolitikai szakértője, a Fidesz egyik megbízható migránsozó papagája, aki szerint háború van és a migránssimogató magyar civileket akár likvidálni is lehet) kedves nejét, Földi-Kovács Andreát. Jó kis családi-rokoni üzlet ez nem csak Földiéknek, hanem a Szikszai-Mentes párosnak is. A Szikszai Péter nevű művész (ITT egy példa arra, kicsoda ő), a tartalomért felelős vezérigazgató-helyettes lesz (ő már volt vezérigazgató-helyettes a Hír TV-nél, majd a Magyar Időknél és az Echo TV-nél dolgozott), élettársa pedig, bizonyos Mentes Katalin, a Hír TV egykori hírszerkesztője, később az Echo TV hírigazgatója, most hírigazgatóként tér vissza a kanálishoz...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.