2018. augusztus 12., vasárnap

GENDER? STOP!

NEMGOGOL BLOG
Szerző: Toadwaart66
2018.08.10.


Attól még, hogy nálunk a gender-szakokat államilag betiltják, máshol nem fognak máglyákat rakni, könyveket égetni, illetve bezúzni, majd teli szájjal röhögni ostoba, de boldog keretlegények. A NER eddig is felmérhetetlen károkat okozott a magyar kultúrában, társadalomban, és még csak most jön a java. Orbán szabad kezet kapott, amit láthatóan nagyon élvez. Az országban azt csinál, amit csak akar. És ő nagyon sokat akar.

Komolyan vehető ellenfele már nincs. Úgy kell szerencsétlennek innen-onnan mindenféle fura fantomokat összekaparnia, hogy legyen kik ellen küzdenie.

Egy, a totális világuralom szolgálatába szegődött társadalomtudós tönkre tudná tenni Magyarországot? Ha rendelkezne megfelelő mennyiségű atomtöltettel és célba is tudná juttatni őket, elképzelhető lenne a dolog, bár ennek valószínűsége elhanyagolható. Képzeljük csak magunk elé Radnóti Sándor filozófus-zsoldosvezért nehézfegyverzetben, kezében egy M60-as géppuskával, amint éppen gyanútlan prédákra vadászik a kihalt pesti utcákon. Átkozottul félelmetes látvány.

Orbán és a NER tönkre tudja tenni Magyarországot? Őfelsége éppen azt teszi. Nagy hatékonysággal, ellenállás nélkül, kitartóan, kíméletlenül. Rendkívül ügyesen. A demokrácia szíves segedelmével a miniszterelnök szétdúlta azt, majd éppen csak annyit hagyott meg belőle mutatóba, ami arra jó, hogy rá lehessen fogni azt, ami nem az.

Van-e mifelénk ellenzék? Van. Működőképes? Nem. Semmi eszköz sem maradt a kezükben.

Választásokon le lehet-e váltani az Orbán-kormányt? Váratlanul bekövetkező, tragikus haláleset esetén, majd az ezt követő nemzeti gyász letelte után esetleg igen, máshogy nem.

Van-e olyan intézmény Magyarországon, amelyik a NER működését befolyásolja? Igen. Úgy hívják, Orbán Viktor. Mások csupán könnyedén cserélhető, drága, illetve olcsó, gyatra minőségű alkatrészek.

Ki lehet-e cselezni a NER-t? Nem nagyon. Ha valaki ma Magyarországon dolgozik, adózik, vásárol, rezsit fizet, azonnal részévé válik ennek a romlott rendszernek. Egyedül az emigráció jelenthet kitörést ebből a körből, Orbán igyekszik is elszigetelni saját gyártású „migránsait”. Egyre több joguktól fosztja meg őket, de ők legalább szabadok.

Minden más próbálkozás csak áltatás, pótcselekvés. Aki nem Magyarországon él, az nem is tudja elképzelni, milyen könnyedén emészt fel mindent ez az agresszív, telhetetlen, mindenhová befurakodó rendszer. Nem rendelkezünk megfelelő immunitással, hogy kilökjük magunkból...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.