2018. augusztus 14., kedd

MAGYARORSZÁG AZ ELSŐ ALT-RIGHT ORSZÁG (MEGJEGYZÉSPOSZT)

ÖRÜLÜNK, VINCENT? BLOG
Szerző: jotunder
2018.08.14.


Megjelentek az első cikkek a nemzetközi sajtóban a gender studies képzés betiltásáról. Közben a neonáci alt-right facebook oldalakon tapsolnak Orbánnak.

Magyarország lett az első olyan ország a világon, ahol Milo Yiannopoulos ideológiai alapvetés, ahol az Infowars-t a kormánysajtó mainstreamként kezeli. A Parlament elnöke a tudományos életet fenyegeti mert azok nem hajlandóak a hun-sumér-szíriuszi rokonságot propagálni.

Az amerikai alt-right mögött magánszemélyek állnak, nem az amerikai állam, a magyar alt-rightot részben közvetve, részben közvetlenül a magyar adófizetők finanszírozzák.

A célpontok a melegek, a muszlimok, a liberálisok és persze, zéró tolerancia ide vagy oda, a zsidók (az állami szintre emelt alt-right mozgalom Bayer Zsolttól Takaró Mihályig, Tóth Gy. Lászlótól Döbrentei Kornélig jelentős részben hitvalló antiszemitákból áll).

Magyarországon a szociopátiát, az alt-right legfontosabb szervező erejét is állami szintre emelték, érdemes megnézni, hogy kik ölelik át, a magát egy Mészáros Lőrinc nevű nemlétező entitásnak álcázó Orbán Viktort ezen a képen.

Ez olyan, mint az influenza, nem nagyon lehet tenni ellene semmit, mint bízni abban, hogy majd elmúlik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.