2018. augusztus 15., szerda

MEGÉRKEZETT AZ ÚJ MAGYAR APP, AMIVEL OLCSÓBB UTASBIZTOSÍTÁST KÖTHETÜNK - KÁRMENTESEN UTAZOTT? A DÍJ EGY RÉSZE VISSZAJÁR

AZ ÉN PÉNZEM BLOG
Szerző: Az Én Pénzem
2018.08.15.


A fiatalokat, az online felhasználókat és a technikai újdonságok iránt érdeklődőket célozza az augusztusban elindult új utasbiztosítás, a Hello Utazó. A hello2U néven megtalálható magyar fejlesztésű applikációval olcsóbban és az utolsó pillanatban is megköthetjük a biztosítást, amit egy mozdulattal meghosszabbíthatunk, ha tovább maradnánk külföldön. Újdonság, hogy kármentesség esetén a díj egy része bónuszként is felhasználható, vagy jótékonysági célra is felhasználható. A repülős asszisztencia gond esetén kártérítést is fizet, így nem nekünk kell harcolni a légitársaságokkal.

A tavaly elindított Hello Bringás biciklis biztosítások után augusztusban startolt a Hello termékcsalád újabb tagja, a Hello Utazó utasbiztosítás. A Hello biztosítások a Magyar Posta Biztosító termékei, amelyeket kifejezetten a fiataloknak és az online felhasználónak fejlesztettek.

Az App Storeban és a Google Play áruházban hello2U néven megtalálható magyar fejlesztésű applikáción keresztül gyorsabb és egyszerűbb az utasbiztosítás megkötése; akár az utazás előtti utolsó pillanatban is intézhető, sőt könnyen hosszabbítható is, ha valaki tovább maradna külföldön – mondta Mester Péter, a biztosító marketingvezetője az Azénpénzem.hu-nak. Hozzátette: a hosszabbítás lehetősége azért is nagyon hasznos, mert az utasbiztosítások megkötésekor az ügyfélnek Magyarországon kell tartózkodnia, azt meghatározott napokra kötjük, ugyanakkor gyakran előfordulhat az is, hogy valaki jól érzi magát az utazási célpontján, és maradna még pár napot, holott az utasbiztosítása már lejárt. Védelem nélkül ésszerűtlen külföldön tartózkodni, így a Hello Utazó mobilapplikációban egyetlen gombnyomással meghosszabbíthatja utasbiztosítását az, aki tovább élvezné a pihenését a tervezettnél. Ez a lehetőség a gyorsasága miatt is kiemelendő, és arra is fontos felhívni a figyelmet, hogy a magyar biztosítási piacon kevés utasbiztosításnál élhet az utazó a külföldről történő meghosszabbítás lehetőségével.

A biztosítás fejlesztésekor a problémás helyzetekre is gondoltak – mondta Mester Péter. Életszerű, hogy elmaradhat az utazásunk, ebben az esetben vissza lehet kérni a biztosítási díjat, sőt a kármentes, de a tervezettnél előbb véget ért külföldi út fennmaradó napjaira kötött biztosítási díjat is visszakérheti az ügyfél...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.